mrsyildizmom Esmerayyyyyy evlendim ve 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim :) adetime henüz vardı fakat şiddetli kasık ve bel ağrısından dolayı evde erken gebelik testi ile pozitif çıktı sonrasında kanda çıktı
Esmerayyyyyy Ayseguls_baby cevabın için teşekkür ederim cnm reglin kac gün gecikince öğrendin kanda mi idrar da mı ogrendin
Ayseguls_baby Esmerayyyyyy 2 Gün gecikince evde kaset test yaptım bir kaç saat sonra da kan testi vermiştim canım
acemiannne mrsyildizmom ya bende aynıyım şuan adetime daha var ama ilişkiden sonra kasık ve bel ağrısı birde idrara çıkmayla akıntı artışı yaşıyorum
Esraa00 Esmerayyyyyy benim her ay 3 gün erken olurdu En son 11 inde olmuştum ayın 10 olduğunda olmayınca direk kan verdim çıktı
Esraa00 Esmerayyyyyy geç döllenme duyuyorum burada fazlasıyla İnşallah sağlıkla çabucak olur mutlu haberi verirsin Benim 4 kayıptan sonra ilkim sağlıkla kavuşayım🫠
5_erkek_annesi Esmerayyyyyy hayır canım ben Ovulasyon testi yapmıştım geç yumurtladım 23 günü yumurtladım ilişkiden 10 günü reglimin ilk günüydü yaptım çıktı