Blueeberryy fatmayt tesekkur ederim onu goruyorum ama ust kisimlari bos yarim duruyo benim firlar sanki ustten😂
Blueeberryy dedimolabilirrr yasamayan bilemez evet bdjdjdjs keske kucuk olsaydida bu dertlerle ugrasmasaydim 🤣 bi bakayim onada tesekkurler☺️
dedimolabilirrr Blueeberryy aynı şeyi düşünüyorum ilk çocuğumun emzirme dönemi bittikten sonra yeni sağılmış inek gibi kaldım hahahah ikinciden sonra da artık nasıl olurum bilmiyorum ben çocuk işi bittikten sonra operasyon geçirmeyi düşünüyorum çünkü sağlıksal anlamda da belim çok ağrıyor sürekli eğik duruyorum etkiliyor beni kuzenlerim oldu çok memnunlar 😅
Blueeberryy dedimolabilirrr valla bende dusunuyorum ama 6 saat falan suruyo diye aklimda kalmiss korkuyorum o yuzden 🥹🥹
dedimolabilirrr Blueeberryy yok ya o kadar sürmedi sadece olduktan sonra korse vs dönemi hareketlerindeki kısıtlılık biraz zordu onlar hem dikleştirme hem küçültme oldu kuzenim çok rahatladığını söylüyor 😅 tabi bu tarz ameliyatlar için çocuklara falan bakacak birisi olmalı ya da büyüttükten sonra 🙈
Blueeberryy dedimolabilirrr evet evet bebeler buyudukten sonra olmak lazim bana cesaret gelirse insallah valla aklindaysa yaptir 😂
2Princess1Mom Blueeberryy Penti marvel, lily, violet üçünden başka kullanamıyorum. Baya iyi toparlıyorlar. Büyük, sarkık, tombul tombul memelere sahibim. 🤣 Bunu da doğurayım toparlatmayı düşünüyorum.
Blueeberryy 2Princess1Mom ay bunlarada bakim tesekkur ederim☺️ valla ameliyat en iyiside korkuyorum ben ya😂
2Princess1Mom Blueeberryy Rica ederim. 😊 Bende korkuyorum ama artık estetik olarak değil sağlık olarak bile beni zorluyor. Doğumdan sonra daha da beter olucak biliyorum 🤭
Blueeberryy [silindi] valla aklimdaydi bugune kismet oldu benimde 😂tevsiyelerin iclerinde kullandiginiz varmiydi
[silindi] Blueeberryy yok aşkım benim gebelik öncesi memem olmadığı için sutyen kullanmazdım şimdi bebek 1 yaşına geldi sudan çıkmış balığa döndüm al dene köşeye at olacak iade edilmediği icinde😁ama büyük göğüslü Bir arkadaşım penti lotus kullanırdı çok memnundu onu denicen şimdi inş ölçüsünü tuttururum
Blueeberryy [silindi] evet onuda baya kullanan var ☺️ beden yaziyo gogus alti gogus ustu olcersin hic magazaya gidip deneyip almadim valla deneniyomu bilmiyorumda😂