Farah260124 Edasusari teşekkür ederim canım. Devlet hastanesinde oldu ama çok memnun kaldım ebeler aşırı tatlı aşırı yardımcı oluyorlardı bide en önemlisi eşimi refakatçi olarak kaldı yanımda
Hilalcanim Farah260124 ebe geldi yalvardım beni sezreyana alın diye ne Bi an kendim yazdim sandm aynisini yaşamaştm hahsjdbdid gozun aydin yavrum
Farah260124 Elifsemra çok teşekkür ederim canım benim Allah sizede sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin ❤️
Hilalcanim Farah260124 hic unutmuyorm cocugun saci gozukurken normal dogumunuza scrm sezeryana alin beni kurban olamm diyordum djhddkjd doktorum cocugun saçı gözüküyor kuşum asla almam dedi zort
Farah260124 Smr35 oldu tabi dikişim de oldu ama dikiş esnasında estetik de yaptılar daraltma yaptılar buna çok sevindim
Farah260124 Hilalcanim 🤣🤣🤣🤣 ama varya iyiki dinlemeyip normale devam ettirdiler inan sonra çok pişman olurdun
umutluanne7 Farah260124 Maşallah sağlıkla büyüsün inşallah 🥰 dikişten önce iğne yapıyorlar mı uyuşturmak için
Farah260124 umutluanne7 çok teşekkür ederim canım yaptılar herhalde hiç hatırlamıyorum ama dikişi hiç hissetmedim
Aslihanfindik Farah260124 hayırlı olsun ❤️ en büyük korkum kesi dikiş o zorladı mı sizi doğumdan sonra acıyor mu rahatsız ediyor mu 🥹
Farah260124 Aslihanfindik Teşekkür ederim 🙏 Hiç korkma kesi ve dikişi hiçç hissetmesin anında Sonrası da sadece ilk gün biraz sızıntı hissedersin birazda afedersiniz tuvalete giderken zorlanırsın sonra her şeyi normale döner