EsilaMiracAyazEren_Moms melikeyimmmmm bel ağrısı doğru olabilir çünkü kızımda hiç olmayan bel ağrısı 3 oğlumda da yaşadım belim ayrılıyo gibi ağrıyodu
ipek63yldz_ melikeyimmmmm Aynen hurafe diyoruz da eski insanlar bilip bilmeden söylemezler bence. Bunda Çin takvimi Rus takvimi kan yenileme testi. Karbonat testi yüzük ve tesbih yaptım hepsi kız gösterdi 🤭 İnstagramdan paralı cinsiyet tahminine baktırdım oda kız dedi hani bence inanılmalı bazı şeylere🤭😂
ipek63yldz_ melikeyimmmmm 😂😂😂 2-3 kaşık karbonata sabah ilk idrarını döküyorsun köpürürse erkek köpürmese kız deniliyormuş 🤭 normalde idrar asitlidir köpürmesi lazım derler ama bende köpürmedi mesela 😂
ipek63yldz_ melikeyimmmmm Uzanıp tesbihi karnına dogru tutuyorsun 3 kere indirip kaldır yaptıktan sonra duruyor dönerse kız ileri geri giderse erkek oluyormuş 😂😂 bende dönmeye başladı yani 😂😂
Yagamin ipek63yldz_ Ay bunu deneyeceğim sonuç yanlış olsa da eğlenmiş olurum 😂 Benim şu an ilk gebeliğim diyebilirim, henüz 6 haftalık, üçüncü haftadayken hafif kahverengi akıntım olunca test yapıp öğrenmiştim ve kime söylediysem erkek o zaman dediler kahverengi akıntısı olup kız olan var mı aranızda 🥹
Elzrm3 Bende bütün hurafeler tersi çıktı 😂 bıçak makas ,Çin takvimi , yüzük testi ,idrar açık rengi ,ayaklar sürekli soğuk olursa erkek diye okumuştum o hepsi erkek diye gösteriyordu fakat 12 . Haftada doktor %80 kız dedi 😀
ipek63yldz_ Elzrm3 Şuan cinsiyetiniz tam net nedir 🤭 Bende 11+3 de gittim %80 kız dedi 14+6 gittim kız dedi yine erkek degil 🤭😂
Elzrm3 ipek63yldz_ benimde 12. Haftada kız dedim zaten şuanda daha 12+4 teyim daha gitmedim ama bencede kızdır değişeceğini sanmıyorum
NiLayY3506 melikeyimmmmm Bende de tutmuşmuştu ilk gebeliğimde belim ağrıyodu oğlum oldu şimdi de kasıklarım ağrıyo kızım olacak sivri göbek tatlı şeyler aş vermede erkek çocuk hurafesi onlarda tutmuştu