Midewifemom Memelerde hassasiyet ve ağrı ayaklarımın altında yanma ki normalde ayaklarım asla ısınmaz
kalorisizpatates Sm11 ikisinin belirtileri aynı oluyor genelde ama belirgin olarak göğüs ucunda dayanılmaz bir acı ve vücutta çok şişlik oluyor. İnşallah beklediğin güzel haberi alırsın❤️
Sm11 kalorisizpatates çok teşekkür ederim Allah razı olsun size de hayırlı uğurlu olsun sağ sağlim hayırlısıyla kucağınıza alırsınız insallah 🤍
Glsahe Sm11 Göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı yaşamıştım tahmini regl günüme en az 10 gün varken pcos hastasıyım bu yüzden anlamıştım hamile olduğumu belirtilerden
Nacyax Sm11 bende adım attikca kasiklarimda acayip bı batma oluyordu önceden kist vardı onun ağrısına benzettim doktora gittim kan tahlili istedi hamileymisim 🥰
kalorisizpatates Sm11 inşallah canım çok teşekkür ederim inşallah kalp atışını duyarsam rahatlayacağım sana ve isteyen herkes için de çok dua ediyorum inşallah herkesin kalbine göre versin kimsenin kucağı boş kalmasın ve bizi aratmasın yüce rabbim🤲🏻❤️
Ayseguls_baby Ayfersalih28 evet ağır bir kokuydu idrar yolu enfeksiyonu olunca koku olur ya aynı öyleydi
NoName_ Sm11 göğüs hassasiyetim vardı her adet öncesi olurdu ama aslına bakarsan birtek hatırladığım bu bebeğimi öğrendiğimde 2 aylık olmuştu bile ve mide bulantısı başlamıştı öyle öğrendim
Phyloo Sm11 Sm11 sadece hafif bel ağrısı ıstahta artış göğüs hassasiyeti iki çocukta da olmadı dokuz ay hiç hassasiyet yaşamadım o duyguyu bilmiyorum hiç 😂