Ceiydda Merhaba kızlar bugün tam 39 olduk sabah uyandığımdan beri belim kasiklarim ağrıyor bu son zamanlarda sık oluyordu zaten ama bu sefer bildiğin bacaklarıma vurdu bacaklarımı yürürken resmen sürüklüyorum gibi hissediyorum çok ağırlaştı ve ağrı veriyor ama gidip gelen bir ağrı değil belimdeki sürekli kalıyor böyle doğum başlangıcı yaşayan var mı inşallah artık dogururum gerçi 17sini istemiyordum hiç tekli rakamları sevmiyorum diye 😅😅🤦🏻♀️
LLavinya Ceiydda 39+4’teyim ve yaklaşık bir haftadır aynı belirtileri yaşıyorum 1 cm açılmam var ama doğurmadım henüz, sancılarım oluyor ama düzenli değil hala, bebek kanalda pozisyonu çok iyi. Bu haftalarda bu belirtilerle vücut kendini doğuma hazırlıyor
Rookieee Ceiydda Ay ben 36+4 üm. Düne kadar kasılma gibi bir şey hissetmiyordum ancak dün alttan muayene etti doktor. O zamandan beri karnımda ara ara hafif regl ağrısı gibi ağrılar oluyor. Birde bi anda karnım taş gibi oluyor sonra gevşiyor. Ve bebeğim çok hareketli hareketlerini çok hissetmeye başladım 🤭 Korkuyorum açıkçası erken diye ama bunlar yalancı sancı dediğimiz şey mi oluyor. Bilmediğim için düşünüyorum dünden beri ya pat diye doğum başlarsa da ben anlamazsam diye 🤣🤣🤣
fatmanurunall Ben de bugün 39+0 oldum ve aynı belirtilerle uyandım şu an geçici mi yoksa devam mı ediyor diye kendimi dinliyorum :)
Ceiydda fatmanurunall ben de öyle çünkü çok yalancı sancılar yaşıyorum erken haftalardan beri artık inancım kalmadı ama hala düzenli gelip giden dancim yok devamlı bi ağrı var galiba bugün de o gün olmicak 🙈😅
Ceiydda Burcinnn1 aminn amiiin cok tesekkur ederim canim artık doğurdum diye yazmak istiyorum valla 😅🤲
Burcinnn1 Ceiydda o kadar haklısın ki ben bugün 37+6 oldum ben bile doğurdum demek istiyorum seni dusunemıyorum 😂
Kokusuburnumda Bende aynıyım kızlar 3 gündür geçmeyen bel ve kasık ağrısı aynı regl sancısı gibi. Dün muayene oldum sancım 70-80 lerde ama enteresan bi şekilde bebek kanalda bile değil hiç açılma yok 😒 bunlarda 39. Haftanın belirtileri demekki 🤷♀️
Ceiydda Kokusuburnumda benim de geçen hafta nst de yüksek sancim çıktı doktorum eve gönderdi çünkü dediğin gibi açılma yok bebek yukarıda yani bize güçlü sancılar lazım bu bebekleri aşağıya itmesi için 🤣🤣
Kokusuburnumda Ceiydda korkmaya başladım yavaştan valla normal doğum istiyorum ama yalancı sancıları bile çok modumu düşürüyor gerçeğinden korkuyorum 🙃
busra05_ Merhaba canım benımde dün ebe elle uyardıktan sonfa bacagıma aşırı agrı gırdı sağ bacagımı dünden berı sürükleyerek elimle ittirerek adım atıyodum geceye doğruda bel kasık karın agrım oldu ara ara bugunde bacağıma ve belıme sızı gırıyor 39. Haftada inşallah doğururuz saglıkla🌸
Ceiydda busra05_ ay allahım bu sancıları çok cektirmeden kurtarsın bizi valla yalancı sancısı batsın ya bi kere olsun gerçeği olsun artık başımıza ne gelecekse gelsin de doguralim 😅😅
busra05_ Ceiydda ahaha kız dur ne gelecekse gelsın deme saglıkla doğuralımfa kurtulalım artık valla😂😂
Ceiydda LLavinya ay sizin en azindan durumunuz parlak görünüyor bana göre 🙈😅 hayırlısıyla inşallah dogurursunuz siz de tez zamanda 💖
Ceiydda Burcinnn1 inşallah sen daha erken kurtulursun canım ya ben 40. Haftayı da göreceğime o kadar emin gibiyim ki 😅😅
Ceiydda Kbrrsln7 kız açılman var senin yine bol bol yürüyüş ve hareket ile bir şeyleri tetiklersin belki benimkisi umutsuz vaka 😅