Hmnd Sendenbanakalan 6 mayısta yumurtlama kanaması yaşadım ilk defa ama ben en son 5 mayısta ilişki yaşadım
Hmnd Farida_Aliyeva_ Hayırlı olsun adınıza çok sevindim sağlıklı sıhhatli bir süreç geçiririrsiniz inşallah rabbim sağ Salim doğurmayı nasip eylesin 🙏 💞
Dmrumrnns Benim yarın adet günü pazartesi kan verdim 0.17 çıktı çarşamba evde erken gebelik awok test yaptım oda negatifti bugün sabah lavaboda peçeteye çık çok az bi kan gördüm bidaha gelmedi yada regl başlıycak galiba
Farida_Aliyeva_ Hmnd amin amin inşAllah ya ilk hamileliğimde düşük yaşamıştım bu güzel olsun inşAllah
Hmnd Sendenbanakalan Ay canımm öyle mi dersin ama yinede çıkmazsa üzülürüm o yüzden sabredemezsem en erken 20 mayısta yapmayı düşünüyordum eğer nasip olursa ilk gebeliğim olacak 1 buçuk yıldır evliyim ama yeni bebek düşünmeye başladık ilk deneyimler aşırı hevesliyim heyecanlıyım çıkmazsa ağlarım galiba😂🥹
Sendenbanakalan Hmnd 9 idi ama kesn emn degilim 2 .de test ypmya başladım oda koyu idi hatta paylşmıştım
Gulceefe-00 Nilayy95 bat 20 mayıs bir saat önce test yaptım hiçbir şey çıkmadı adet olacak gibi karnım ağrımaya başladı. Hiçbir belirtim de yok sanırım bu ay da nasip olmadı.
E_ce motherof3son bugün benim de 12. Gün geçikme pazartesi kan verdim <2.0 çıktı bugün test yaptım negatif di ne olur bilmiyorum bekliyorum bende merak ta ediyorum böyle kasıkta kramp oluyor sol da oluyor hep ama gögüslerimde hafif hasas çok ağır kokulardan tiksiniyorum arada
Hmnd Sendenbanakalan Anladım canım biraz bekleyelim o zaman Hakkımız da hayırlısı kolayıyla nasip olsun bakalım
Sendenbanakalan Hmnd ay inşallah bu arada senin burnuna nasıl koku geliyor bn tarif edemiyorum sagımda solumda olmayan koku yani
Hmnd Sendenbanakalan Farklı bir koku gelmiyor da etraftaki şeylerin kokusunu daha fazla alıyorum sanki
Nuriay Nilayy95 vAlla bat 19 demin dayanamadım yaptım çook silik çıktı iki test yaptım bir kaset bir erken gebelik ikisindede çıktı bir tane testim kaldı onuda bat geçinceye sakladımki artık teste para vermiyim