Nilayy95 Merhaba anneliği canı gönülden isteyen kadınlar 🌸 Ne gibi belirtileriniz var? Test yapıp pozitif gören var mı ?
babymom2026 Nilayy95 silik gördüm adetim 23u gosteriyor gecikirsem kan vermeye gideceğim 🙏🌸 bu arada bat ne demek bilmiyorum yeni katıldım da buraya 😊
motherof3son Nilayy95 bat 19 bugün negatif gördüm sabah. Akşam yine tekrarlayacağım çok stresliyim bekleyemiyorum
Bir1kelebek Nilayy95 bat 23 çok istiyorum çok 😓 belirtim kasık batması arada ağrı falan ama gerçek olduğunu düşünmüyorum yani gebe olduğumu düşünmüyorum başka bir şey yok çünkü göğüs hassasiyeti falan yok 😕
Sendenbanakalan 23bat benimki 2gün bel kasık agrıdı beyaz akıntı geldi birde şişlik sanki ama tam belrti koyamıyorum ya erken yada yok😓
Moz Sendenbanakalan kaset testte çıkar mı sizin acaba 6 gün var erken gebelik testi yapın belki görünür
Sendenbanakalan Moz ya hüsrana ugramamk icin yapmıyorum belki gecikirsem birde kokuyu fazlaca alıyorum agır geliyor normldede hemen kokuyu alırım keskin yani ama bu belrtimi yoksa bnmi piskolojik olarak yapıyorum bilmiyorum
Hmnd Sendenbanakalan Ben de normalde kokuyu fazla alırım bugün farklı daha fazla alıyorum gibi geldi ama dediğin gibi psikolojik de olabilir bide dünden beri dilimde demir tadı alıyorum bat 23 Mayıs sizde oluyor mu
babymom2026 Sendenbanakalan ilk başta bana da psikolojik gelmişti ama şimdi ara ara bazi kokulara tiksinme oluyor sürekli ekşi şeyler yiyesim geliyor miyde bulantisi var kusma yok göğüsler asiri hassas dokunsan kırılacak gibi birde bi defaligina kasiklarima sancı girdi ama gecikmeyi bekliyorum kan vermek için
Bir1kelebek babymom2026 bat beklenen adet tarihi demek sat da son adet tarihi demek 💓 bende burda öğrendim
E_ce motherof3son bugün benim de 12. Gün geçikme pazartesi kan verdim <2.0 çıktı bugün test yaptım negatif di ne olur bilmiyorum bekliyorum bende merak ta ediyorum böyle kasıkta kramp oluyor sol da oluyor hep ama gögüslerimde hafif hasas çok ağır kokulardan tiksiniyorum arada
Sendenbanakalan Hmnd yumurtlama hangi tarihti? Hayır bn demir tadı degilde hep aynı koku resmen kafayı yiycem gitmiyor koku beynimde sanki😄sag kasıkta bişey catlıycakmış gibi bi hissyat var
Hmnd Bir1kelebek Ay inşallah ya geçen ay da vardı ama adetimden 1 gün önce inanılmaz dizlerime vuran bacaklarım sızlatan bir bel ağrısı yaşamıştım belimin ağrısından hareket edemiyordum 1 gün sonra adet oldum belkide kimyasaldı 🥲
Edanur_Dilek Bir1kelebek benim belirtiler arasında ağzımda metalik demir tad vardı canım sonra hamile olduğumu öğrenmiştim.
Sendenbanakalan babymom2026 aaa öylemi hayırlısı olsun benmde sag kasıkta bşy catlıycakmış gibi hissyat var yani dilede dökemiyorum
Hmnd Sendenbanakalan 6 mayısta yumurtlama kanaması yaşadım ilk defa ama ben en son 5 mayısta ilişki yaşadım