Anonymouse 36+3’üm, birkaç gün önce nst’de sancı çıktı doktor ayakta kalma dedi korkuyorum bir şey olacak diye 🥹 Perşembe günü sezaryen günümüz netleşecek
Selenaslan01 36+1 haftalığım. 38+3 de doğuma alınacağım 3 haziran doğum tarihimiz. Sağlıkla o zamana kadar beklerse minik prenses 🩷
Knykz Yarenkavakkaya geçenlerde 2 kere kasık ağrısı geldi çok fena şekilde batma olarak hareket ettrmedii o çok zorduu evet ama daha da bşey olmadı bi yokladı gitti 🤦🏻♀️yalancı sancı gerçek sancı nasıl bişey bem de bilmyom zaten 🤷🏻♀️
aylisinannesi Haftaya girdik perşembe günü doktorla görüşüp gün almayı planlıyoruz sezaryen için bakalım ne diyecek. Plasenta hep aşağıda duruyor haziran başı gibi alır bence hayırlısıyla kavusalım kızlar
Burcinnn1 Betulumcnmm 37+6 haftalıgız yarın 38 oluyorız son bir haftadır karnım sertleşiyor adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor bazen alttan sancım oluyor ama hiç biri düzenli degıl 38 de gelsin istiyorum 😂
Ayshababy Betulumcnmm 30 haftada başladı şimdi daha çok arttı adim atarken bile kasılıyorum dışarda bi tarafa çekilip geçmesini bekliyorum zar zor yürüyüş yapıyorum
Ewy batusmom ben de 36 oldum çatşamba günü kontrolüm var. 2 hafta önce nst girdim güzel dedi o kadar. Bebek iri kafası büyük normal zor gibi akışa bırakalım ama dedi. Size ekstra tahlil vs istendi mi ya da bu çarşamba neleri konuşmayı planlıyorsunuz?
batusmom Ewy benim plasenta önde olduğu için zorunlu sezaryen olacak. En fazla 38. Haftaya kadar bekleyebiliriz diye konuştuk, muhtemelen gününü netleştireceğiz bu gittiğimizde. Ekstra bir tahlil vermedim her gittiğimde nstye giriyorum.
tugcenursofya Betulumcnmm 37+2 nts de küçük sancılar çıkıyor ama ben onları henüz kasılma olarak hissediyorum 🥲
Beyzadrs Betulumcnmm 36+5im kısmetse ilk hafta doğacak daha erken gelmezse tabii :) heyecan bastı iyice
Merve_kucuk Betulumcnmm 36+0 olduk. 34+5 günlükken doğum pozisyonunu aldığını söylemişti doktor bakalım ne zaman gelecek miniğim