6hilal_akin1 Betulumcnmm 33+5 sezeryan olacağım 1 ay sonra alacak doktorum ama aşırı stres ve heyecan var
Burcinnn1 Betulumcnmm 37+6 haftalıgız yarın 38 oluyorız son bir haftadır karnım sertleşiyor adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor bazen alttan sancım oluyor ama hiç biri düzenli degıl 38 de gelsin istiyorum 😂
Knykz 38+3 saat sayar oldum da ne yalancı belirti ne gerçekçi belirti hiç bşey yok acaba içimde mi kalacak ki böyle yaşamak çok zor 😱🤣
Yarenkavakkaya Knykz 37+4 benim yalancı kasılmalarım oluyor sabah akşam ağrım oluyor geçiyor çok zor vallahi bu şekilde
Knykz Betulumcnmm Betulumcnmm yok yapılmadı yaptırmayı da pek düşünmüyorum hanfendinin keyfine bıraktım 42 ye kadar yolu var diye hiç bi belirti yaşamıyorum sanırım son anda yapacağını iyi yapacak bana 🙈🤭😀
Knykz Yarenkavakkaya geçenlerde 2 kere kasık ağrısı geldi çok fena şekilde batma olarak hareket ettrmedii o çok zorduu evet ama daha da bşey olmadı bi yokladı gitti 🤦🏻♀️yalancı sancı gerçek sancı nasıl bişey bem de bilmyom zaten 🤷🏻♀️
Ewy batusmom ben de 36 oldum çatşamba günü kontrolüm var. 2 hafta önce nst girdim güzel dedi o kadar. Bebek iri kafası büyük normal zor gibi akışa bırakalım ama dedi. Size ekstra tahlil vs istendi mi ya da bu çarşamba neleri konuşmayı planlıyorsunuz?
Ayshababy 36+3 yalancı ağrı bol bol kasılmalar bel ağrıları bu günde ayaklarım acayip ağrıyor sanki 2 gün spor yapmışım hiç durmadan gibi doktor en geç 37de bebek gelir çok aşarda demişti bakalım bekliyorum 😀
Betulumcnmm Ayshababy kasılma ne zaman başladı benim hiç kasılmam olmadı nasıl bişe onu bile bilmiyorum 😃
Betulumcnmm Knykz Allah’ımmm eridim bu mesaja belki de çok kolay doğum yapacaksın hiç belli olmaz prenses annesini üzmez
Ayshababy Betulumcnmm 30 haftada başladı şimdi daha çok arttı adim atarken bile kasılıyorum dışarda bi tarafa çekilip geçmesini bekliyorum zar zor yürüyüş yapıyorum
Knykz Betulumcnmm inşaallah Rabbim hepimize nasip etsin o kolaylığı hepmizin hakkı sıkıntısız şekilde miniğimizi kucağımza almak 🥰
Melodibiri1 Bende 39 oldum erkek ama hala bir belirti yok normal ne bir kasılma ne bir sancı karnımda düşmedi bebeğimin kafası aşağıda ama gelen giden yok 😏
Sudecmn 38+3 bende bekliyorum ama hiç belirti yok ve ultrason da bir hafta küçük gözüküyor ne zaman gelir bilmiyorum