___Ebruli___ Merve-61 2 hafta ara ile muaneye gidiyorum 29 Nisan’da 1200 gramdi… 13 Mayıs’ta 1600 dedi doktorum gelişimi iyi dedi…27 Mayıs’ta muaneye gideceğim bakalım 2 haftada kaç gram almış paşam 😍😂🤰🏻🥰
6hilal_akin1 sednc0 30.haftada hangi şartla 2.300 kg olması gerekiyor.Böyle konuşarak insanları niye strese sokuyorsunuz??
fatmaanuurr22 Merve-61 28+4te 1419gr ,39cmdi şuanda 30+2 olduk daha gitmedim acaba kaç kilo oldu diye çok merak ediyoruummm☺️
3_bebelianne sednc0 😂😂😂30haftada 1.600 benim kızım ona çok diyor doktor 2.600 naptın sen iyimisin böyle ti niyetlileri hazetmiyorum inanan olsa korku düşecek içine
Minnakpopus 3_bebelianne yavv yanlış yazmış kız sakin ol şampiyon 🫣😂 açıklamış yukarıda zaten yoksa zaten çok absürt bir rakam😂
sednc0 3_bebelianne yanlış yazdığımı söylemişim zaten düzeltme gibi bi şansım da yok maşallah kızınıza
3_bebelianne Minnakpopus O kiloya doğan bebekler var yanlış yazmışsa iyi gördüm inceleyince artık burada okuduğum hiçbir şeye şaşırmıyorum🤣😂 her telden prof var