Dour Kiloluyum yani kilo vermek istiyorum boyuma gorede iyi değil kilom su diyeti yapsam zayıflar mıyım 15 aylık bebeğim var emziriyorum sütüm azalır mı ne önerirsiniz gerçekten aşırı iştahlı olmuşum bu ay yazz hap kullanıyorum ondan mi acaba ama gerçekten önüne gecemiyorum öneri litfen
Mavideniz26 Dour sadece sabahları ekmek tüket ve iki öğün ye akşam ise ne yersen ye ekmek yeme akşam 6 dan sonra birşeyler yemeyi bırak sadece şu çay kahve başka birşey yeme abur cubur hamur işi hiç yeme zaten arada farkı görürsün zamanla, birazda spor yap 😉
Duygu027 Dour devlet hastanelerinde endokronoloji bölümü var. Diyet için sana öneri verebilir ama önce dahiliyeden yeşil kod açtırman lazım bende tiroid için gidiyorum ama kilolu insanlarda geliyor
TugceOrak Dour su diyeti mi ? Lütfen bi diyetisyenle ilerle, su diyeti gibi bi saçmalık senin zayıflamana yardımcı olmaz aksine tüm vücudunu bitirirsin
Ubuntu Mavideniz26 bu herkeste işe yaramıyor günde 2 öğün metabolizmayı yavaşlatıyor. Az ve sık yemek metabolizmayı hızlandırıyor yediğimiz şeyleri seçmek önemli
Dour Duygu027 bakalım gideceğim diyet yapmadan olmaz gerçekten bu kilolarimi veremem lazım çok berbat
Dour Mavideniz26 ama ne bileyim ya hayatımda asla böyle kiloya gelemzdim doğumdan sonra baya aldım 1 sene oldu
Aysebenli37 İsveç diyeti var araştır internette çok işe yarıyo birde yumurda diyeti günleri kısa ve kılo verıyosn
sednc0 Dour aralıklı oruç diyeti yapsanız daha hızlı kilo verirsiniz su diyetine nasıl dayanacaksın bacım
Dour sednc0 gerçekten dayanilacak gibi değilde kilo vermek için herşeyi yaparım kafasindayim ama aralıklı oruç en sagliklisi
Oslemasel Dour ekmeği şekeri kes, günde 3 litre su. Porsiyonlarını küçült. Her gün leslie yap.sütün azalmıyor. Çocuğum 3 aylık bunu yapıyorum 1 aydır. 5 kilo verdim
Dour Oslemasel ya 1 ay hiç ekmek kulanmicakmiyim kaç öğün yiyorsun şekeri keserim ama baya acıkıyorum özellikle geçerli ne onerirsinz