Gamzelibebek [bilinmeyen] edicem inşallah sen de bana et hepimizin sağlıklı bebeleri olsun huzurlu hayırlı uzun ömürlü evlatlarımız olsun hiç korkma olacak elbet 🙏🏻
Tatligebe [bilinmeyen] anladim canim bende 2 bebek kaybettik bu pihtilasma yuzunden 2.bebegi kaybettigimde rahimden baktirdim sonucum temiz geldi simdi 14 haftalik gebeyim hergun pihtilasma bozuklugu icin igne kullaniyorum ve aspirin ayrica bir suru vitamin simdi hersey yolunda umarim insallah sende guzel sonuclar alirsin ve bir daha ayni aciyi yasamazsin rabbim yardimcin olsun seni cok iyi anliyorum bu surec cok zorlu ve stresli
Pinkyy [bilinmeyen] o kadar net anlıyorum ki seni merak etme herşey güzel olucak bak gör kafan filmden sonra sonuçlardan sonra daha rahat olucak,Allah yardım etsin canım,sağlıklı güzel haberler ver bizede,dua ederim tabi etmez miyim hiç..
Seymasel68 mikano cok sukur canım ama neler cektım nelerr pskoljık tedavıler evlılıgımı bıtrme durumuna kdar gelmıstım
Pinkyy S-k-kaya rahim filmi sadece düşük için çekilmiyor,benim rahim duvarına yakın kist vardı,rahime ne kadar baskı yapıyor bebek istediğimiz için 8 aydır acaba ondan olmuyor mu diye çekildi,yapışıklık varmış canım sadece onu kesmiş o anda..
Tatligebe [bilinmeyen] banada doktorum dediki adetin bir gun bile gecikse test yapacaksin dedi egerki pozitifse direk igneye baslayacaz dedi ben keseyi bile gormeden direk igneye basladim adetim gecikmeden test yapmistim pozitifti direk doktoruma gittim oda igneye basladi suan hersey yolunda cok sukur
Seymasel68 [bilinmeyen] hepsı yapıldı canımm hıc bsıeyyy cıkmadı ınanmazsın belkıt amaa tam 7 kez yıkıldım kahroldumm hamıle gırmek ıstemıyodumm 4 yıl boyunca neşler cektım doktor doktor gezdıkkk hıc bısey bulamadılar en kotusude bu ıdı hıcbıseyım yokken oo lanet olasıı hibor clexsan ıgenlerı kullnıyodumm coraaspırın ıcıyodum kanamamm daha cok baslıyoduu ara verdımm 1 yıl hamıle kalmısımm hıc haberım yokk gunum gecdıı dedımma amann zatn gecıyo dedımm meger hamıleymısım test yaptım kımseyee solemedım ogrendım hamıle oldugumuu tamm 3 ay sakladım esımden bıle oda yıklöasın bnle bırlıkte dıyee mıleltın cenesııı gnee mı dustuu demesın dıyee doktorada gıtmedımm 3 bucuk aylık olduu doktora gıttım cok sukur kalp atısını duydumm ınanırmısın daml kanamam olmadıı bırtanee paroll yuttmadımm 40 haftada sezeyan ııle ogluma kavustumm tam 4 bucuk kıloo dogdu gayet saglıklıı sımdı 2 bucuk yasındaa ben 18 haftalık gçıkıncı ogluma hamıleyım uzun olduu ama allaha sıgınn senı cok ıyı anlıyorum oo acının tarıfı yokk ıns sag salım bebegıne kavusursunn
mikano Seymasel68 ben bunları iki düştükten sonra yaşadım o yüzden çok iyi anlıyorum Allahım hiç kimseye yaşatmasın o günler gitsin bir daha hiç gelmesin
S-k-kaya Pinkyy anladımm sonradan okudum yukarıda yazdığınızı. Maşallah ikizlere 🧿 ailede mi var ikizleriniz valla ben bayılıyorum çok isterim ikiz olsun ama yok ailede
Pinkyy S-k-kaya kuzenimin var ikizleri canım onunda tek yumurta erkek,benimde aynı,tam sürpriz oldu kimseye inandıramadım hatta,bende inanki o kadar çok istiyordum ki,Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Seymasel68 [bilinmeyen] ıns kafana takmaa onu bunu onemsemee kafanı dagıtck seylerle ugrass canım araa ver doktor doktor gezmeyı bırak ınan olmasa benım olmazdıı doktor fılnn vesılee allahh vermeyınce vermıyorr neler cektım benn 4 yıll ya daha gozum dolarr hatrladıkca oo gunlerıı esım ısteykenn kanammm basladıı genee dedımm anlarr aklımaa gelıyorr cok sukur yavrumlarım saggg allah 7 aldı ıkı verdı belkıt gen olur gene verır
Tatligebe [bilinmeyen] bencede basla belkide igne kullanmaya gec kaldigindan kaybettin bebegini belli olmaz yani
Seymasel68 mikano gidıyo canımda nasıl gdııyoo cok sukur genedee ben dusuk yaptımm gorumcem dogum yaptııı neşelr cektım yaaa gecelerıı bak gene gozum dolduu
Deletedmom344 [bilinmeyen] Kalp atışından sonra başlaması çok saçma. Pıhtılaşmadan dolayı zaten kalbi atmıyor. Bence gebe kalır kalmaz başlayın.
Seymasel68 [bilinmeyen] benım yoktu olmadıgu halde kullndırdılar banaa oo ıgnelerı baslıyodumm kanamm baslıyoduu bız kalp atışlarını duyamıyoduk hıc sızınd emı olee oluyodu