Elif28
[bilinmeyen] allahım bu güzel duyguyu sanada yaşatsın ınsallah hayırlısı ile . Allah olmayanlara isteyenlere versin hep rabbim. Inşallah güzel.haberler alirsinnnnn üzülme 😔
Hbsanneoluyo
[bilinmeyen] cnm rahim filminde hiç bşy yok inan çok çabuk ve kolay geçiyo en fazla 2 dakika ama dikkat etmen gereken şey rahim filminden hemen sonra ayağa kalkma en az yarım saat yatmalısın yoksa ağrın çok olur benim doktorum beni 40 dakika yatırdı kalkmama izin vermedi hiç ağrım sancım olmadı
Elftvs
Rahim filmi mutlaka cektirin korkmayın. Sekil bozukluğu var mi yok mu ona bakılıyor. Hamile kalabildiginize göre tüplerde sorun yoktur zaten
Hbsanneoluyo
[bilinmeyen] ben anestisiz oldum 2 dakika için boşuna ilaç alma dedi doktor iyikide öyle tapmışım
Habibee
[bilinmeyen] en son hamile kaldığında kac haftalikti canim benimde 3 kaybim var dusukten sonra folik asit coraspin kullandım 8 ay sonra hamile kaldim yine kullandim suan hic bi sorun yok çok şükür ama 3 kaybimda hocaya gittik subyan cıktı bende muska yapti bana hamile kalinca taktim muskami çocuk doğduktan sonra bebeğede muska yapılacak. üst üste düşüklerde sübyan oluyo canım bi hocaya git büyüklerin bilir sor onlara
Pinkyy
[bilinmeyen] canım bende çektirdim ne çıkıcak düşüncesi evet sıkıntılı oluyor ama merak etme sonuç ne çıkarsa çıksın neyle uğraşmanız gerektiğide ortaya çıkıyor,bende anestezili çektirdim o anda kasılma vs birşey olmasın diye iyikide bayıltılarak olmuş çünkü yapışıklık varmış onu kesmiş doktor,çok şükür sonuçlarımızda iyi geldi,şimdi hamileyim ikizlere,stres olma sakın güzel sonuçlar çıkacağına eminim,en azından bir tedavi yöntemi uygulanıcak çıkan sonuca göre,Allah tez zamanda güzel sağlıklı doğumlar nasip etsin isteyen herkese..
S-k-kaya
Pinkyy siz kaç düşükten sonra çektirdiniz
Gamzelibebek
[bilinmeyen] merak ettim 13 haftalıkken neden kaybettiniz bide nasıl farkettiniz daha önceden kalbi durmuştuda siz mi sonradan farkettiniz?
Gamzelibebek
[bilinmeyen] Of ya Allahım sana sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin içinde hepimizede inşallah. Biraz büyük bi hafta ondan sordum farklı bi şey mi oldu düşme felan da oluyor ya yanlış anlama kuzum eğer üzdüysem seni özr dilerim
Busracmn1
[bilinmeyen] inşallah sonuçların güzel çıkar🙏rabbim gönlüne göre versin inşallah
Gamzelibebek
[bilinmeyen] hamileyim ama çok etkileniyorum böyle şeylerden galiba korkuyorum Benim de 6ve 9 haftalıkken kanamam olmuştu progestan felan kullanmıştım şimdi 14 haftalık oldu korkular var işte:/
Deletedmom344
[bilinmeyen] Kuzum benim Allah yardımcın olsun benimde bir kaybım var. Lütfen kötüyü düşünüp çağırma biz böyle kötüyü düşündükçe başımıza gelmeyen kalmıyor. İyi düşün lütfen iyi olsun. Bak burada çok gördüm 4-5 düşük yaşayıp sağlıkla gebelik geçiren. En azından gebe kalabiliyorsun. Elbette nedeni bulunup tedavi edilecektir. Belki de 3. De bebekte bir anomali vardı o yüzden gelişmedi. Kendini yıpratma, güzel düşün İnan güzel enerjiler yolla.
Beyazlale
Canim benimde iki dusugum oldu bende ozel profesör e muayene oldum en sonunda ondan once bir sürü doktora gittim. Ama şöyle soyliyim yani ultrasyondan yada alttan muayene ile anlasilmiyor eger rahim ile ilgili bir sorun varsa. Bende cekildim ve hayatimin sokunu orda yaşadım tavsiyem anestesili cektir ve hic kafana takma hic bir sey hissetmiyorsun bende bi gece oncesinden aglayip sizliyordum hatta yatana kadar vazgecmeyi bile dusunuyordum ama 10 dakikalik bisey zaten uyuyosun ve anlamiyosun acisini dusunme sonucuna odaklan iyi ciksin diye dua et. Bizide haberdar et Rabbim yardımcın olsun
Deletedmom344
[bilinmeyen] Zaten gebe kalabiliyorsun ne alaka tüp bebek ki? Genetiğine falan mı bakıp yerleştirecek acaba? Kuzum bence şu an yapman gereken gerçekten çok iyi bir hekim bulman. Belki iğnenin dozu yetmemiştir belki başka bir şey ama sen sakın kötü düşünme.
Beyazlale
[bilinmeyen] benim rahim dogustan yarimmis canim tekrar bi operasyon gecirdim suan kendiligimden hamileyim operasyon dan hemen sonra hamile kaldim suan 9 haftalik canim
mikano
[bilinmeyen] genetik test yapıldı mı canım sana ve eşine hatta düşen bebeğede yaptırsaydınız çünkü rahimde bi problem varsa bu erken doğum ya da çok daha büyük haftalarda kayıplara sebep oluyomuş ilk hafta düşüklerinin rahimle çok alakası yokmuş benim konuştuğum bütün doktorlar öyle dedi
Gamzelibebek
[bilinmeyen] inşallah canım Allah razı olsun bu arada Rahim içi filmi mutlaka çektir sende Rahim de perde olabilir çok basit bi operasyonmuş milimetrik kesiyle sorun çözülüyormuş burda da çok denk geldim
mikano
[bilinmeyen] testleriniz ve bebekten gelen sonuçlar temizse tüp bebekle genetik tarama yapılmasına gerek yok bence rahime bakıldıktan sonra son olarak vücudun bebeği yabancı madde olarak görmesi ve dışarı atması olabilir bunun içinde kullanılan hap ve intralipid sanırım adı öyle bi serum var onu deneyebilrsnz
Pinkyy
[bilinmeyen] amin canım,daha önce alttan muayene olmuştum rahim duvarına baskı yapan bi kist vardı çocuk istiyorduk ve 8aydırda olmamıştı,doktorda kist çocuğa engel olabilir film ile bakmak gerekli demişti,çünkü bütün testlerim hepsi iyi çıkmıştı,filmden sonra kistin alınmasına gerek kalmadı sadece yapışıklık varmış doktor o anda da kesmiş,hafif adet ağrısı gibi ağrım oldu adet kanaması gibi 3-4 gün az bir kanamam oldu başka hiçbir sıkıntım olmadı,o anda yapılması doktora mı bağlı bilemiyorum ama tek filmde hepsi halledildi..
Tatligebe
[bilinmeyen] canim igne kullanmaya basladiginda bebegini kaybetmisin ya kac haftalikti o
Pinkyy
[bilinmeyen] canım benim dayanamadım gene yazdım,benim gittiğim daha doğrusu yönlendirme yaptıkları ida tüp bebek doktoruydu inan sadece neden bebeğimiz olmuyor diye gittik yaştan dolayı direkt tüp bebek olaylarına girdiler yok şöyle yok böyle derken ben daha tüp bebek istemiyorum bi anda buraya yönlendirdiler sadece muayene olmak istiyorum hormon ve ne yapılması gerekiyorsa yapılsın sonuçlara göre tüp bebek kısmını konuşuruz dedim,ondan sonra yapılan testler iyi çıktı,rahim filmi iyi çıktı yapışıklık kesildi,1,5ay sonra pattt diye ikizlere hamile kaldım,sakın bozma moralini bi sürü olumsuz şey söylediler bizede,doktora gidip testi gösterdiğimde yüzünün ifadesini hayatım boyunca unutmayacağım 🙈