Kelebek27_ ozgeshbgnr bende de ilk defa 3 gün önce çıktı 2 tane. Bitanesi 100 e gelmişti hissetmedim ama. Hurma her gün yiyorum birazda egzersiz. Çaydan biraz korkuyorum emin değilim ondan
Dilos6 Kelebek27_ Eğitim aldım gebelikle ilgili doğumun birkaç belirtisi var nişan, su gelmesi, kasılmaların düzenli olması, dışkının yumuşaması aklıma gelen bunlar. Sancıların düzenli olması gerekiyor atıyorum 20 dakikada bir en son 5 dakikada bir olmalı
Minyonannecik sym_yc nasıl bebek yapmıyor baya poposunu dayıyor sağdan soldan sonsuzluk işareti gibi oluyor karnım aynı anda sertleşiyor bence rahim yapmıyor onu 😂😂🫠
sym_yc Minyonannecik ben hiç hamile kalmadım elbet siz daha iyi bilirsiniz ama ablam yeni doğum yaptı ondan biliyorum kendisi öyle anlatıyordur bu konularda çok araştırma yapar doğula olacak potansiyelde bu yüzden rahim yapıyor diye biliyorum ben
Minyonannecik sym_yc rahim sertleşme yapıyordur ama ayrıca bebek toplanıyor ikisi birlikte olunca kasılma oluyor benim nst sancılarım hep ona göre yukseliyodu baktigimda
sym_yc Minyonannecik yani dediğim gibi siz daha iyi bilirsiniz ama Kasılmalar, rahim kaslarınızın doğum için hazırlanmak üzere sıkılaşıp gevşemesidir.