Kelebek27_ 38+3 üz 3 5 gündür bebeğim kasılıyo gibi karnım bi yerde öbek olup sertleşiyor. Bu doğum için iyi bişey olabilir mi yoksa yeri daraldığı için mi sadece
Ayden6 Kelebek27_ doğumum olacağı hafta karnım taş gibi oluyordu sığınamıyordum. Karnınız aşağı indi mi farkettiniz mi?
Didemnil35 Kelebek27_ ay malesef doğumla alakası olmayabilir çünkü aynısı bende de var nts de sancı yok açılma yok yeri daraldığı için olabilir
sym_yc Kelebek27_ onu bebek değil rahim yapıyor o anda egzersiz yapın o kasılmaları kullanmayı öğrenmeliymişsiniz ragim çocuğu yavaş yavaş itmeye hazırlanıyor
ozgeshbgnr Kelebek27_ benim bu belirtiler 3 haftadır felan oluyor ama hiç sancım çıkmıyor gelsin diye herşeyi yapıyorum ahududu yaprağı çayı, hurma,yürüyüş , egzersiz
Kelebek27_ Ayden6 bir nebze indiğini farkettim üstü yumuşak. Ama öyle yürüyüşümü etkilicek kadar bacak aramda değil mesela zaten kanalada inmemişti. Kafası sol çaprazda hıçkırdıkça falan yana yana vuruyo
Kelebek27_ sym_yc öyle olunca korkuyorumda bebeğim strese mi girdi diye. Karnımı okşayıp yumuşatmaya çalışıyorum. nasıl şeyler yapmak gerek acaba
Minyonannecik sym_yc nasıl bebek yapmıyor baya poposunu dayıyor sağdan soldan sonsuzluk işareti gibi oluyor karnım aynı anda sertleşiyor bence rahim yapmıyor onu 😂😂🫠
Ayse0434 Benim iki haftadır sertlesme oluyor hatta göbeğim de düşmüş ama 39+2 olduk gelen giden yok 😅😁
user2524 Aynı durumdayımm bir anda karnım 8 oluyor resmen birde bugün güncelleme geldi sağ bacağıma basamıyorum bastığım an damarlardan bir ağrı saplanıyor kemiğim kırılmış gibi 😩🥺🥺
Kelebek27_ user2524 güncellemeleri sevmiyorum mevcut durumu karşılamaya çalışırken başka şeyler çıkıyo bide 🤭 hayırlısıyla bi doğuraydık
Kelebek27_ ozgeshbgnr bende de ilk defa 3 gün önce çıktı 2 tane. Bitanesi 100 e gelmişti hissetmedim ama. Hurma her gün yiyorum birazda egzersiz. Çaydan biraz korkuyorum emin değilim ondan