Aysenurog Merhaba kızlar 10 haftalık hamileyim. Çin maya Japon Rus takvimleri hepsi kız gösteriyor ama nedense ben erkek hissediyorum. Daha önce bu takvimlere bakıp yanılma ihtimali olan olmuş muydu acaba
SuEr_Tu1512 Aysenurog Ya bende biraz önce kan akımına göre cinsiyet tahmini videosu izledim ama hesaplayamadım genelde doğru çıkıyormuş. Yapan ve doğru çıkan var mıdır kiii🤔
Merve6521 Aysenurog yok be doğru değil canım benimde kız gösteriyordu ama oğlum olacak Allah’ın izniyle bu gerçek olsaydı doktorlar bile bunlara göre ayarlama yapardı zaten %50 şans var tutma olasılığı çok fazla Allah ne yazdıysa o 😊
Aysenurog Merve6521 sağlıklı sıhhatli olsunlarda gerisi önemli değil tabi ama sanki günler geçmiyor gibi geliyor merak ediyorum cinsiyeti:)
Aysenurog Merve8155 googleda Çin takvimi hesaplama yazınca çıkıyor doğum tarihiniz ve hamile kaldığınız aydı sanırım onları girince çıkıyor
Aysenurog SuEr_Tu1512 sonda anne babanın yılı çıkmış ya sonrasında ne yapıyor yani neye göre erkek ya da kız
Merve8155 Aysenurog banada erkek dedi hatta yumurtlama gunumu yazdim hamile kaldigim aya gunu bile tutuyor 110 gun tam ultrasonla uyumlu
ebrarkus Aysenurog ilk kızımda yapmıştım bende doğru çıktı. Tabii ki yanılma payı var.. Allah hayırlısını versin inşallah sizler içinde bizler içinde ❣️
hulyaaaaamm Cintakvimi.gen sitesinden otomatik hesaplama yapabilirsiniz arkadaşlarıma yaptım tuttu hepsi kendime de erkek çıkıyor henüz cinsiyetimiz belli değil