NurselenKutlu28 minigiminannesi03 hımm anladım canım hayırlısı olsun pazartesi daha güzel çıkar sonuçun inşAllah
minigiminannesi03 NurselenKutlu28 inşallah korku yok desem yalan söylerim kimyasal olur diye terginim dikkat etmeye çalışıyorum yarın bidaha test yapacam belli olur artış olup olmadığı bence
minigiminannesi03 NurselenKutlu28 aynen sorun surda aynı yerde veremicem dünkü başka yerde verdim yarın başka yerde verecem kontrol edecem artış var mı iki kat diye evde test yapiorum bana göre artış var çünkü dün daha az kötüydü bugün daha belirgin bugün adet günüm
minigiminannesi03 NurselenKutlu28 kuzum p.tesine kaldı benim kan hemşire sakın bidaha verme dedi kızdı stres yapıyorsun yapma ogrenmisin tamam hamilesin p.tesine bekle dedi bugün idrar yaptım çok net gözüküyor ikinci çizgi
Oznurozkatarr NurselenKutlu28 varsa çıkar demişti doktorun 12.17 ile öğrenmiştim 😂😂😂 iyiki yapmışız 😂
NurselenKutlu28 minigiminannesi03 aynen canın iyi yapmışsın iyi ki kızmış hemşire sana pzrt gününe kadar da hiç strest yapma
minigiminannesi03 NurselenKutlu28 yok kız stresim yok sadece kanama olacak diye ikidebir tuvallete gidiyorum oda progastan akıntısı bide normal akıntı oluyor şaşırıyorum
minigiminannesi03 canbebekku21 5gun embriyosu 6ci gün 2ci gün yapmaya başladım 3 4 pozitif ilaçtan dolayı 5 ci komple sifirlanmisti gözükmüyor 6cigun hayalet çizgi olmaya başlamıştı 7 gün kan verdim Perşembe günü 5hcg çıktı p.tesi tekrar verecem
canbebekku21 NurselenKutlu28 test yaptınmı kaçıncı gün embriyosuydu kaçıncı gün yaptın sonuç ne çıktı
minigiminannesi03 NurselenKutlu28 hastanedeyim ağrım çöktü bide ateslendim doktorumu aramıştım ateş yukselirse ve ağrıların çok olursa hastsneye acilden giriş yap demişti tuvalletim gelmişti kan geldi morelim yerle bir