minigiminannesi03 NurselenKutlu28 bence ilacın etkisi diye düşünüyorum varla yok arasiydi çok nadirdi zor gözüken bı çizgi
NurselenKutlu28 Glshst verdim çok şükür baya artmış dün akçam verdim doktor iki gün sonra tekrarlayım dedi
Glshst NurselenKutlu28 ay çok şükür canım çok sevindim benimde bugün 1 hafta oldu sağ kaşığıma felaket ağrılar giriyor ayakta durdukça aşırı belim ağrıyo kendimi hiç iyi hissetmiyorum
minigiminannesi03 NurselenKutlu28 valla yarın kan verecem bakalım kan sonucu gelsin helede kötü dusunmek istemiyorum ama adet belirtlerim var o yüzden biraz terginim
NurselenKutlu28 minigiminannesi03 adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı gibi zaten yarın bizede haber canım kan sonuçun çıkınca
NurselenKutlu28 Glshst sağol canım darısı isteyen herkesin başına inşAllah benim de belirti olarak kasık ağrısı var canım bu günler herhalde tam artık yerleştiği günler
minigiminannesi03 NurselenKutlu28 şuan doktora geldim bakalım sıra bekliyorum rica edecem bugün öğrenelim diye doktora inşallah yarın ara öğren demez haber ederim
canbebekku21 NurselenKutlu28 benimde hafta sonuna denk geliyordu cuma yaptım varsa zaten çıkar pazartesi de tekrarladıö
minigiminannesi03 minigiminannesi03 inşallah akşama sonucu ogrencem merakla bekliyorum.insallah haber erken gelir diye bekliyorum
Mrymdrc Merhaba doktorunuz kan testi için kaç gün verdi ben 16 mayısta transfer oldum 30 Mayıs tahlil dedi protokolü öyleymiş 10. Gün belli oluyor aslında ben 10. Gün yapıcam sanırım
NurselenKutlu28 Mrymdrc Mrymdrc embriyo‘nun gününe göre değişiyor üçüncü gün embriyosu daha uzun bir sürede istiyorlar beşinci gün embriyosu 12. günde istiyorlar ben altıncı günde verdiğimde öğrendim
NurselenKutlu28 minigiminannesi03 canım inşallah olumlu olur olumlu haberlerini bekliyoruz bizi haberdar etmeyi unutma
minigiminannesi03 NurselenKutlu28 haberdar ederim inşallah olumlu diye arar doktor evde iş yapiorum vakit geçsin diye yavaş yavaş merak çatlattı beni
minigiminannesi03 NurselenKutlu28 5 çıkmış kan sonucu doktor beğenmedi benimde hoşuma gitmedi p.tesi tekrar verecem
NurselenKutlu28 minigiminannesi03 hımm anladım canım hayırlısı olsun pazartesi daha güzel çıkar sonuçun inşAllah