Htcbyttt NurselenKutlu28 aynen canım direk kan ver evdeki testle uğraşma rabbim hakkında en güzelini nasip etsin biz artık 25 haftalık olduk çok şükür 🥹
Bebegim3444 NurselenKutlu28 burda okumuştum bi arkadaş eşinden gizli test yapmış negatif almış 10. Günü eşi zorla testle götürünce pozitif almış. Kanuna geç geçmiş. İnsallah çok güzel sonuçlar alırsınız ama diyelim ki Allah korusun negatif 10. Gün tekrar kan verin yada öğüne bekleyin direk
Twinnnmom NurselenKutlu28 bende çok tedirgin olmuştum özellikle iknci cizgiyi bi tek ben görüyordum :) bencede bekleyip kan vermek daha iyi
OmerNfs NurselenKutlu28 güzel haberler inşallah 🤲 canımm benimde pazara denk geliyordu normalde 10 gün sonra yapmam gerekiyordu ama benim 3 tüp bebek kaybım olduğu için 12 yada 13 gün sonra kan verdim çok tedirgindim çünkü şükür pozitifi yakaladıl kanda şimdi doğum için geri sayım başladı 🤲🤲🫂🫂🫂💕💕💕
NurselenKutlu28 OmerNfs ayy maşAllah sağlıkla kucağına alırsınız inşAllah darısı benim ve tüm isteyenlerin başına benim de bu dörüncü denemem bi önceki ikizlerim mi erken doğunla kaybettim doğumdan iki gün sonra o yüzden bu sefer çok tedirginim 🥺
Htclk NurselenKutlu28 benim 5. gün embriyosuydu transferden sonra 8. gün test yaptım ikinci çizgi hafif silikti sonra bidaha yaptım daha belirgindi aynı gün kan verdim 89 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar kan verdim 390 civarıydı şimdi 30+2 artık zaman yaklaştı heyecan dorukta:)))
NurselenKutlu28 Htclk maşAllah sağlıkla kucağına alırsınız inşAllah bende sekinçi gün kan vermeyi düşünüyorum bakalım nasip bu sefer tek koydurdum çift değil o yüzden de bi tık tırsıyorum ya tutmadıysa diğe
OmerNfs NurselenKutlu28 aminnn canımmm bence bekle ozaman kuzumm direk kandan baktır rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağını doldursun🤲🤲🤲💕💕💕🫂🫂
Asill01 NurselenKutlu28 saymıyorsun zaten canım ilk gün kabuktan ayrılma günü oldugu için tutunma başlamıyor zaten ilk gün hariç 8.gün sabah ilk idrarla yaptm
Htclk NurselenKutlu28 benim 3. transferde tuttu hep çift yükledik doktorum öyle uygun gördü ama tek tuttu umarım sağlıkla gelsin bebeğiniz tutunsun size sımsıkı🥰🙏🏻 tutacağına inanın güzel düşünün 💕
NurselenKutlu28 ezoocum ben idrar yapmadan direk kan vericim Bu benim dördüncü denemem ikinci denememde idrarda pozitif kanda negatif görmüştüm o psikoloji çok kötüydü o yüzden o riske bir daha atmayacagim
ezoocum NurselenKutlu28 ilk 2 transferimde ben de idrar yapmamıştım 7. Gün 3 farklı test yaptım bi days doctor pozitif gösterdi ben de o zaman tutmadı zannetmiştim bazen yalancı pozitif çıkabiliyor testlerde ben de o yüzden farklı markalar almıştım
NurselenKutlu28 ezoocum Ben bir kere yaptım tek marka test hemende çıkmıştı ama sonra kanda negatifi görmüştüm
Asill01 Aksoyy adetin ikinci günü gidiyorsun esttofeme başlatıyorlar 3.gün embriyosu transferi olacaksa adetin 17.günü 5.gün olcaksa 19.günü gidiyorsun transfer için canm kanama warken transferi nasıl yapacaklar
NurselenKutlu28 Aksoyy hayır adetliyken transfer olmaz olamaz yani adetin ilk günü ya da ikinci günü gidiyorsun doktor ilaç başlatıyo rahim kalınlığına göre de transfer gününü ayarlıyo