NurselenKutlu28 Arkadaşlar benim test günüm ayın 25’i ama pazar gününe denk geldiği için 1.02 gün daha erken yapacağım kan testimimi ama çok merak ediyorum aranızda
ezoocum NurselenKutlu28 5. Gün embriyosu ilk 6. Gün yaptım çıkmadı 7. Gün yaptım çıkmadı 8. Gün çok silik çıktı erken gebelik testinde akşam kan verdim 27 ile öğrenmiştim ben
Bebegim3444 NurselenKutlu28 en erken Benm galiba 😂 beşinci gün embriyosu ile üçüncü günü yaptım yani varla yok arası bisiydi acaba mı derken 6. Günüydü yaptım sekizinci gün kan verdim
Twinnnmom NurselenKutlu28 5.gün embriyosu, 5 gün sonra yapmıştım erken gebelik testi. Aşırı silik çıkmıştı
Htcbyttt NurselenKutlu28 5. Gün embriyosuydu 10. Güne kadar asla evde test yapmadım 10. Gün direk kan verdim net olsun diye pozitifi gördüm 🥹
Asill01 NurselenKutlu28 3.gün embriyosu transferi sonrası 8.gün idrar testi yaptm pozitif cıkınca hemen kan verdim 23.8 ile gebeliği çok erken ögrendim
minigiminannesi03 NurselenKutlu28 benim5gun embriyosu 15sinde transfer oldum valla içimde suhoe var tutmadı mı acaba diye korku var bilemiyorum stres başlıyor yavaştan daha çatlama iğnesinin etkisi var diye düşünüyorum
NurselenKutlu28 Ayy ne güzel sağlıkla kucağına alırsın inşAllh benim bugün dörünçü günüm ama transferin birinci gününü sayma demişti hemşire sen saydığın halde mi sekizinci gün yoksa saymadan mı
Asill01 NurselenKutlu28 saymıyorsun zaten canım ilk gün kabuktan ayrılma günü oldugu için tutunma başlamıyor zaten ilk gün hariç 8.gün sabah ilk idrarla yaptm
NurselenKutlu28 ezoocum Ben idrar testi yapmak istemiyorum çünkü bir İki transferinde idrarda çıkmıştı ama kan da çıkmamıştı
NurselenKutlu28 Twinnnmom çok tedirgin oluyorum idrar testi yapınca o yüzden direk kan vericim bakalım 12sinde oldum transfer
Bebegim3444 NurselenKutlu28 burda okumuştum bi arkadaş eşinden gizli test yapmış negatif almış 10. Günü eşi zorla testle götürünce pozitif almış. Kanuna geç geçmiş. İnsallah çok güzel sonuçlar alırsınız ama diyelim ki Allah korusun negatif 10. Gün tekrar kan verin yada öğüne bekleyin direk
Twinnnmom NurselenKutlu28 bende çok tedirgin olmuştum özellikle iknci cizgiyi bi tek ben görüyordum :) bencede bekleyip kan vermek daha iyi
Gayealtnbs12- NurselenKutlu28 ben 5. Gün erken gebelik ve kaset testte pozitif gördüm 6. Gün kan da 103tü değerim
NurselenKutlu28 Gayealtnbs12- şuana kadar en erken yapsın sensin canım bende 8 gün kan vericem bakalım
Htcbyttt NurselenKutlu28 aynen canım direk kan ver evdeki testle uğraşma rabbim hakkında en güzelini nasip etsin biz artık 25 haftalık olduk çok şükür 🥹
Gayealtnbs12- NurselenKutlu28 inşallah hayırlı sonuç alırsın canım benimki ikizdi o yüzden 5. Gün pozitif gördüm büyük ihtimalle