Masal2021 Elome freely kaset testi 5. Dakkada çıktı artimedde yapmıştım oda çıkınca iki testte yalancı pozitif gösteriyor dedim belirtiler devam edince ertesi sabah days doctor yaptım çıkınca kan verdim 17 cikmisti
Masal2021 Eslem2112 aaaa kuzum atsana bı hangi marka 🥰 gözün aydın o zaman tatlım bat kaç aramıza hoşgeldin diyebilirmyz o zaman 8 ☺️
Masal2021 Elome bilemiyorum ki kuzum yarın sabah en garantisi sen bı yap ki ins vardır mutluluğunu bizimle paylaşırsın 🥰
Masal2021 Eslem2112 peki tatlım belirtin varmı yoksa oylesinemi yaptın yanlış hatırlamıyorsam senin regil yeni bitmişti
Nuriay Elome evet ilk reaimdede vördüm burdada umarım koyulaşır var demek için mutlaka iki gün sonra bu testden daha koyu olması lazım arasında fark olması lazım eger daha koyu çıkarsa vardır kan verirsin belirtilerin varmı? Ve bat ne zaman
Nuriay Eslem2112 zaman bozuktur test o kadar erken göstermeyi mumkun degil diye biliyorum çunki henuz dollenme falan olmuşmudur bilmiyorum tabi
Masal2021 Nuriay yumurtlama belirtisini hiç anlamam ama şüpheli iliskinn uzerinden 10gun geçmişse vardır kzuum
Nuriay Masal2021 yumurtlama olmuşta tabı canım öyledir ama normalde 12 önce test için çok çok erken ben bat 19 13 ü yapmıştım kuruma çızgisi çıktı daha da yapmadım istiyorum yapmak 2 gün kaldı ama saldım varsa vardır yoksa yok diyerek bekliycem artık😍