Melike_2907 dedimolabilirrr geçer az kalmış 2. Trimestra ben pek öıde bulatım olmadı ıkı hamılelıgımde rahattım Allah’a şükür ama oldıgunda da tam oluyor zor Allah kolaylık versin
dedimolabilirrr Melike_2907 inşallah hiç geçmeyecek gibi geliyor ilk hamileliğim rahattı bu kadar değildi onda da toplam da 7 kg ile doğuma gitmiştim bunda nasıl olacak bende merak ediyorum 🙈
Melike_2907 dedimolabilirrr gerçekten her hamilelık farklı oluyormus bende baş bacak ağrıları çok yaşıyorum
Tgbkts Melike_2907 canm ben 29 haftadir kusuyorum cok sıkıntılı geciyor hamileligim keske 20 kilo alsaydim da bu kadar agri sanci yasamasaydim 🥺
dedimolabilirrr Melike_2907 o magnezyum eksikliğinden oluyor ya mutlaka doktorunuzdan isteyin ve günde 1 tane maden suyu içmeye özen gösterin
_ADEL_ Cocostore hiç sorma kilo almak için ilaç içiyordum bi türlü anlamamıştım hamilelikte çok hızlı bir şekilde aldım ağzımda boş durmuyordu ayıptır söylemesi 😂
_ADEL_ Melike_2907 evet gerçekten öyle ayaklarım o kadar şişmişti ki ödemeden dolayı 37 numara ayakkabı giyiyorum 39 oluyordu sadece 😂
Onu_beklerken 22+1 2 kilo aldım. 58,5 dum hamilelik öncesi şimdi 60,5. Gece yemem yok akşam 20.00 den sonra yemiyorum bide tatlı yemiyorum ondan diye düşünüyorum. Bilerek de yapmıyorum canım istemiyor. Yoksa gün içinde elime ne geçerse yiyorum 😅