Ahsenmira Melike_2907 özellikle yapmadım aslında ilk 17 hafta üç kilo verdim sonrasında almaya başladım
psymom Melike_2907 bende sizin gibi yazıyordum böyle ne güzel diyordum ben öyle yapamayacakmısım gibi, ama korkmayın hiç myle bahsedildigi gibi illa ki ikinci ya da üçüncüde birden alınmıyor, tavsiyem karbonhidrata dikkat edilmesi sadece
Cocostore _ADEL_ bu yorumu görmek çok mutlu etti beni +30kilo 37 hafta inşallah bende kırkım çıkana kadar veririm , normalde zayıf bir insanım şuan duba gibiyim
_ADEL_ Cocostore hiç sorma kilo almak için ilaç içiyordum bi türlü anlamamıştım hamilelikte çok hızlı bir şekilde aldım ağzımda boş durmuyordu ayıptır söylemesi 😂
Busra2013 Melike_2907 ilk kizimda 45 kiloydum dogumda 85 oldum simdi 58 basladim kizim sagolsun maraton fazla yoyemiyorum 4 kilo aldim
Melike_2907 Busra2013 zayıf ınsanlar daha çok alıyor bence bu hamılelıgınızde daha az alırsınız bence
Busra2013 Melike_2907 insallah valla hic o kdr almak istemiyorum 70 kdr yolu var fazlasina gerek yok😂😂😂
dedimolabilirrr Melike_2907 12. Haftaya girdik hamile kaldığım kilodan 3 kg eksiğim bu bulantılarla almam mümkün değil zaten bir süre daha 🥲
Melike_2907 dedimolabilirrr geçer az kalmış 2. Trimestra ben pek öıde bulatım olmadı ıkı hamılelıgımde rahattım Allah’a şükür ama oldıgunda da tam oluyor zor Allah kolaylık versin