annesininincitanesi Melike_2907 Ayy hadi hayırlısı olsun az kalmış ben de az önce çıktım kontrolden doktor söyledi boyunu kilosunu yoksa bu haftaya kadar ben de bilmiyordum ♥️
Ben-Hurem-Sultan Melike_2907 Şimdi gidip tartıldım 😂 64.500 geldim 🤪 55.500 ile hamile kaldım. 21. Haftadayım 😂 ama ilk haftalarda bile deli gibi yemek yiyordum mide bulantısına rağmen yiyordum 3-4 öğün 🐒
Melike_2907 Ben-Hurem-Sultan aman verırız be 🤣🤣 hamileyken yemıcezde ne zaman yicez bende 50 ile kaldım 51.900 şuanda 15 hafta
Parinas Melike_2907 evet yaa bitmek bilmeyen bi iştah oluyor. Ağzım boş dursun istemiyorum 🙈sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum o yüzden meyve kuruyemiş içecek vs gibi ama onlar da doyurmuyor nefsimi bastırmıyor işte 🤦
Melike_2907 Parinas bende iştah artısı yok ama sureklı bişeyler atasım gelıyor ağzıma göz açlığımı bilmiyorum 🤣🤣 açda olmuyorum
Ben-Hurem-Sultan Melike_2907 ay hiç takmıyorum normalde zayıf biriyim ve çok çok zor kilo alıyorum. Sadece hamilelikte alabildiğim için sorun etmiyorum 😂
mrp2023 Melike_2907 ben normaldede çok iştahlı biri değilim kendimi bildim bileli kilo sorunum yok belki ondandır ☺️
efeduru Melike_2907 28 haftaligim 7 kilo almışım ilk hamileliğim de 22 kilo almıştım şuan bu bir nimet bana 😂😍
Melike_2907 efeduru baya iyi ya suan da aman verılıyor zaten doğumdan sonra ben ilk doğumumdan belli diyetle uğraşıyorum işte onca emegım boşa gidicek korkusu var ama yıyorumda 🤣
efeduru Melike_2907 ahahahah aynen ya bende emek vermiştim ama napıyım bebislerin canı sagolsun yine veririz 😂
Ariadne 33+5im +12 ile devam ediyorum yorumlari okudukca ben cok mu almisim diye dusundum hep nasil almiyorsunuz ya 😂😂
Melike_2907 Ariadne bence sizde az almışsınız ya bende bilmşyorum nasıl az alınıyor ben yedım ilk hamılelıgımde gecelerı bile ona rağmen 11 almışım
Esmaaaaaaaaaaa Melike_2907 iç karnım geniş muhtemelen annemde öyleymiş. Ama bebeğimin kilosu gelişimi gayet iyi çok şükür 🙏🏽