Melike_2907 15 hafta tam 2 kılo aldım normal sanırım ilk gebelıkte 11 almıştım bakalım bu sefer kaç kılo alıcsm sız kaç kılosunuz kacıncı haftadasınız hanımlar
Parinas Melike_2907 16ya kadar hiç almadım. 24 haftadayım +5 olmuşum 🤭ilk gebeliğimde 13 kg ikincide 9 kilo almıştım.
Melike_2907 Parinas bende sıkı dıyet yaptım 18 kılo verdim korkuyorum çok alırım dıye dıkkat etmek istiyorum ama insan işte canı bişey istiyor yıyor
zlemceylan Melike_2907 30+6 +7 kg aldım şu an dikkat etmeye çalışıyorum son haftalarda pek almayayım diye 🥰
Melike_2907 zlemceylan bende sıkı dıyet yaptım 18 kılo vermıstım korkuyorum tekrar fazla lkılo akırım dıye ama yiyoruz işte ınsanın canı istiyor sizde gayet az almıssınz
_ADEL_ Melike_2907 ben 45 le hamile kalmıştım 90 da doğuma gittim berbat bir haldeydim kırkım çıktığında 55 kiloydum
Cocostore _ADEL_ bu yorumu görmek çok mutlu etti beni +30kilo 37 hafta inşallah bende kırkım çıkana kadar veririm , normalde zayıf bir insanım şuan duba gibiyim
Esmaaaaaaaaaaa Melike_2907 iç karnım geniş muhtemelen annemde öyleymiş. Ama bebeğimin kilosu gelişimi gayet iyi çok şükür 🙏🏽
Parinas Melike_2907 evet yaa bitmek bilmeyen bi iştah oluyor. Ağzım boş dursun istemiyorum 🙈sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum o yüzden meyve kuruyemiş içecek vs gibi ama onlar da doyurmuyor nefsimi bastırmıyor işte 🤦
_ADEL_ Melike_2907 evet gerçekten öyle ayaklarım o kadar şişmişti ki ödemeden dolayı 37 numara ayakkabı giyiyorum 39 oluyordu sadece 😂
annesininincitanesi Melike_2907 Ayy hadi hayırlısı olsun az kalmış ben de az önce çıktım kontrolden doktor söyledi boyunu kilosunu yoksa bu haftaya kadar ben de bilmiyordum ♥️