Farida_Aliyeva_ Kızlarrrrre geçen haftka kan verdim 0.100 çıkmıştı bu gün kan verdm 184.2 çıkmışş çokkk mutluyummmmmmm ilk hamileliğimde düşük yaşamıştım bu güzel olsun inşAllah sizde durimlar ne?
Nuriay Farida_Aliyeva_ tebrik canım tebrik edirem ay başın keçti ? Mübarekdi inşAllah sağ salamat qucağına alarsan Senin belirtilerin neydi? Menim aybaşına 3 gün qalıb test etmirem gözleyirem aybaşım keçsin amma dehşet sine ağrısı dolğunluq var birdə neçə gündü sağ sol terefte matkamda sancılar olur
Farida_Aliyeva_ Nuriay can mən ayın 8 i getdm qan analizi verdm 0.100 çıxdı bu gün getdim yenə qan analizi veeem 184.2 çıxdı😍
Deletedmom_247 Farida_Aliyeva_ ayyy çok güzel bir haber. Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Peki kan verdiğinizde regliniz kaç gün gecikmişti? veya ne kadar vardı ve bugün kan verdiğinizde gecikme var mıydı vs
2princessmother Nuriay azerbaycanlı değilim çok eski zamanlardan dedelerimiz felan göçmüş türkiyeye türküm ama Kafkas türküyüm
momBg Farida_Aliyeva_ senin için sevindim canım ben şuan beta 277 dün leke geldi kırmızı ara ara geliyor düşük nasıl oluyor hiç bilgim yok söyler misin sende nasıl ilerledi🌺🌺💕
[silindi] momBg dikkat et canım doktora gitmediysen git bende kahve keke geldi iki kere 10 gün sonra gittim kalp atışı durmuş dediler kürtaj oldum şubatta
Farida_Aliyeva_ momBg ya doktora gidin ilerlemesin bende de ilk hamileliğimde öyleydi sonra bi anda fazla fazla geldi düşük oldu inşAllah sizde olmaz
momBg Farida_Aliyeva_ @[silindi] canım gittim doktora progesteron ilacı vs vermedi ben karşıyım dedi sinirim gerildi sağlıksızsa düşer sağlıklıysa kalır dedi pazar günü beta baktırıp ona göre pazartesi başka doktora gideceğim