canbebekku21 nebakiyonkomikmi konuyla alakasız ama dondurulmuş embriyo transferi mi oldunuz bi postta 3 embriyo olmuştu bi transferdi tekrar mı yaptınız
nebakiyonkomikmi canbebekku21 ikimizdede herhangi bi sorun yoktu herşey olması gerektiği gibiydi yumurta büyütme ilaçları vs bı kere aşılama oldum tutmadı son çare tüp bebek yaptık 4 yıl olmadı
Betsahb Bende sorgulamada askıda yazıyor altında açıklamada da yönetmeliğe göre olumsuz diyor acaba bu şekilde yenidoğan paketi alan var mı
zbydslck Betsahb benmde öyle yazdı çok saçma kriterlere uymuyormuşuz. Kriterler ne acaba çok merak ettim. Eşimin adınada başvuru yapamıyorm malesef
020525 Betsahb benimde öyle başvuru yaptım ertesi gün hemen askıya düştü ve olumsuz sonuçlandı yazıyor. Aradım kriterleriniz neler diye onu biz bilemiyoruz dediler ev kendinizin mi acaba yada sigortalı bir çalışan misiniz?
zbydslck 020525 yok denemedim. Kendi yaptığım başvuruda onunda bilgileri olduğu için başvuru yapamazsnz yazıyordu. Muhtemelen aradığımdada aynısını söylerler
020525 zbydslck burda okumuştum red aldım. Esiminkiyle arayip başvuru yaptım kabul oldu diye. Bende işten ayrildiktan sonra eşimin TC ile arayarak deniyeceyim.
020525 Betsahb ev benim üstüme ondan mı çıkmadı diye düşünmüştüm ee sizin kiraymis kriterleri ne onu çok merak ediyorum
btl-34 nebakiyonkomikmi ben başvuru yapamıyorum acaba yardımcı olabilir misiniz? Ailedeki diğer bireyler kısmına 3.5 yaşındaki oğlumu kaydedemiyorum.18 yaşından küçük bireyler başvuru yapamaz diyor
nebakiyonkomikmi btl-34 kuşum benimde öyleydi direk 153 arayıp söyledim onlar başvuru oluşturdu sende öyle yap istersen