yarenatlas Burcinnn1 38 olduk biz de bugün 🥹 2 haftadır nst de sancılarım çıkıyor bebiş aşağı inmiş ama daha kanalda değil açılma nişan hiçbir şey yok artık gelsin istiyorum 🫠
Betulmelike Esmaaaaaaaaaaa Prensess33 ayy ben de 38+5im. Heyecan yüksek bebiş kanalda dün gece ara ara kasıklarımda batma oldu. Şimdi bacaklarım ağrıyo kasıklarıma doğru. Bakalım artacak mı geçecek mi
Esmaaaaaaaaaaa Betulmelike benim iki bacak arasındaki ağrı 1 aydır falan var ama kasık ağrım bebeğimin hareketinden çok hareketli aşağıda başı ama kanala daha girmedi 🙈
Prensess33 Betulmelike benimde dün geceden beri hem kasıklarıma hemde belime vuran ağrılar var gece çok kötüydü devam eder dedim de geçti şimdi yine ağrılarım var. Heyecan dorukta gereckten ☺️☺️
Naz5206 Burcinnn1 38+5 ağrı sancı var özellikle de akşamları ama doğum yok . Bugün dip köşe temizlik yapacam belki suyum gelir 🤲🏻🤲🏻🫠😂
Burcinnn1 Prensess33 en zoruda bu sancılar gerçek mı yalancı sancı mı ayırt edememek sabah çok sancım vardı vajinada kasıklarımda biraz önce gectı gittim pazar alısverısı yaptım 😂
Beyzanur3 Burcinnn1 valla bende çok ağırlaştım artık doğurmak istiyorum kendimi kaldıramıyorum artık 38 haftalığız yarın hiç belirti yok ara ara sancıdan başka oda büyük ihtimalle çocuğun kanala inişinin sancıları🤷♀️🤦♀️
Ftmaa0 Kumsal28 sabah 8 buçukta burda ol dediler ne zaman alırlar bilemiyorum bi oğlum var kızım olacak allah nasip ederse sizin ne sezeryan mii 😍
Kumsal28 Ftmaa0 evet benimde 2. Sezeryan olucak Allah’ın izniyle 1 kızım var 4 yaşında 2. Kızım olucak Allah kısmet ederse 🥰❤️
Ftmaa0 Kumsal28 ya maşallah ya bişi sorucam ilki benim Özelde oldu sonda ameliyathane de takıldı bu devlette olacak uyusmadan takıyorlar deneyiminiz var mı acaba korkuyorum biraz