Kumsal28 Burcinnn1 bizde 37+1 olduk Çarşamba sezeryan olucagim Allah’ın izniyle 🙏 artık çok ağırlaştım
Ceiydda Burcinnn1 daha geçen gün 37 lerdeydim yarın 39+0 oluyoruz zaman hem çok yavaş hem de hızla geciyo şu an çok karışık 🙈
Haticom Kumsal28 merhaba sezeryan mı olcaksınız 37 de yapıyorlarmı herhangi bir sorun olur mu acaba bebekte doktorunuz ne dedi
Prensess33 Esmaaaaaaaaaaa sizinle aynıyız 38+5 olduk benim geçen nst de sancım çıktı doktor çatı muayenesi yaptı açıklık yoktu çok heyecanlıyım bende 🥲🥲
Betulmelike Esmaaaaaaaaaaa Prensess33 ayy ben de 38+5im. Heyecan yüksek bebiş kanalda dün gece ara ara kasıklarımda batma oldu. Şimdi bacaklarım ağrıyo kasıklarıma doğru. Bakalım artacak mı geçecek mi
Burcinnn1 Ksema bana çatı muayenesi felan söylenmedi daha 38+3 de kontrole gideceğim belki yaparlar bilmiyorum ara ara vajinada ve kasıklarda sancı oluyor ama enfeksiyon mu yoksa herkeste olan sancılar mı bilmiyorum 🤷♀️
anneliktadi @Burcinnn1 ben de 37+2 yim bel kalça ağrısından yatamıyorum ama bebek kanalda değil daha zamanım var gibi hissediyorum 😄
Busraa199 Prensess33 Bende 37 de çatı muayenisi yaptırdım yumuşama var ama açılma yok demişti şuan 38+5 hatta bir haftada önden gidiyo ama hiç bişey yok 😅
Ecmc Burcinnn1 ayy bizde 38+2 olduk sancilarim oluyor ama düzensiz bazen gercekten dogum sancisi mi gercek mi ayirt edemiyorum
Burcinnn1 Ecmc birde Benım ara ara inanılmaz karnım sertleşiyor taş gibi oluyor bebek kendini mi itiyor yoksa rahim kasılması mı anlamadım yaşayan varmı aranızda