zlemceylan penbe_karisi bazen yumurtlama 2-3 günü bulabiliyor eğer hamilelik yoksa havuç tüketmeni tavsiye eder çatlamaya yardımcı oluyor
GezenTavuk_2 penbe_karisi sen 2 yumurtlamanı görüyorsun pik iki günde sürüyor biliyor 3 gün çatlıyor bol bol havuç yiyor hamilelik diyenler hangi kafada anlamıyorum daha yeni yumurtlama çatlama görmüşsün ne ara hamilelik oluşacak 🤣
penbe_karisi En sonki yumurtlamam 8 mayisti 9 catlamaydi catlamanin uzerindenb7 gün geçti acaba 10 güne kadar pik mi olucak bazilarinki öyle olmuş aydınlatın beni kizlar
penbe_karisi @adatuna canm testime bakarmisin dünden itibaren pik en son yumurtlamam 8 Mayıs’ta oldu 9 da çatladı
penbe_karisi @Nurellaaaaaaa1212 canm testime bakarmisin en sonki yumurtlamam 8 Mayıs’ta olmuştu 9 da çatlamış ti dün tekrardan pik gördüm 🥲 hala catlamadi bugünde pik
Nurellaaaaaaa1212 penbe_karisi 8 de çatladıysa reglne 6 gün kalmıs olması lazım doğru mu iki kere mi çatladı diye mi soruyorsun canım anlamadım zaten bu ay çatlama gördüysen ve tekrar pik gözüküyorsa bi gebelik testi yap
penbe_karisi zlemceylan ilk defa böyle birşey ile karşılaşıyorum yumurtlama gördüğüm günün ertesi hemen çatlardi 🥲
GezenTavuk_2 Eslem2112 kanki bu zaten yeniden yumurtlama kıza hamilelik deyip Ümit veriyorlar daha maksimum bir hafta olmuştur yani ne ara gebelik oluşacak yavaş yavaş oluşuyor
Nurellaaaaaaa1212 GezenTavuk_2 8inde çatladıysa benimde 5-6 gün sonra tekrar lh hormonum yükselmeye başladı adete 6 kadar gebelik testinde cıktı konusan tecrübesiyle konusuyo
penbe_karisi Nurellaaaaaaa1212 şimdi şöyle 8 Mayıs’ta pik gördüm 9 da çatladı 15 Mayıs’ta tekrar pik gördüm 16 Mayıs hala pik