Meltemanneolsun myangelson yaa işte ondan istiyorum beeen😔😔 başkası hoşuma gitmiyor. Her gün bakıyorum yok yok eşime kızdım demin o da diyo daha güzelini buluruz o zaman ben de dedim daha güzeli yok ben onu beğenmiştim diye 😂 ama başka hiçbiri içime sinmiyo onun gibi degil
myangelson Meltemanneolsun madrede yok mu dönence ya var diye hatırlıyorum ben. Ama bonte de güzel siyahını aldım bende 😅 Sitesinde gelince haber ver seçeneği var ona basın bilgileri girin mail falan gelir belki
Sosyologmerv Ben de bonte için stok bekliyorum en geç ay sonu gelecek dediler, kullananlar memnun mu benim de nedense en çok o sindi içime. Doğum eylülde ama riske atmayalım alsam mı şimdiden
myangelson Sosyologmerv ben bonte kullanıyorum çok memnunum. Sadece bebeğim ana kucağını sevmedi onda yatmadı onun dışında çok güzel bir beşik 3 aydır kullanıyoruz. Bu arada bonte stoklara girmiş gormediyseniz haber vereyim. @Meltemanneolsun @ozwoman
Sosyologmerv myangelson evet girmiş stoklara biz de aldık sabah, sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah hepimize ❤️