Ariadne Selam kizlar elele nova 3in1 besige bakiyorduk hep ama stoktan kalkmis hicbir yerde gorunmuyor var mi sizin kullanip memnun kaldiginiz? fiyat olarak cok ucmamayi dusunuyorum daha cok fiyat performans bakiyorum
GizemHamza34 Ariadne eğer İstanbul içindeysen gidip yerinden al canım bazen depoda kalan stokta olmayan beşikler var ben geçen sene öyle aldım hatta çok uyguna verdiler
Meltemanneolsun Ariadne ay ben de Elele bonte 2 yi alcaktim eşim erken daha derken stoktan kaldırdılar ayy ne üzüldüm en begendigimdi 😔
myangelson Ariadne aynı şey sizin için de geçerli stoktan kalkmış demek değil o sadece tükenmiş ara ara kontrol edin yenileniyor stokları. Bonte beşik alırken bende de öyleydi. Doğumunuz yakın değilse 1-2 haftaya güncelleniyor genelde
Ariadne GizemHamza34 istanbul içindeyim ben de öyle düşündüm ama eşim ellerinde olsa ilk önce internetten satarlardı diyerek reddetti teklifimi 🥲
myangelson Meltemanneolsun stoktan kaldirmadilar sadece bitmiş. Takip edin ara ara. Ben hamileyken de yoktu stokta her gün takip ettim sonra yenilendi stokları aldım hemen
GizemHamza34 Ariadne yok öyle düşünmesin bende kargo beklemeyim diye gitmiştim şansımıza depoda kalan ürünlerden gösterdi yetkili o şekilde aldım gidebilirseniz daha iyi olur bence 🙂
Meltemanneolsun myangelson ama her yerde aynı anda nasıl bitsin hiçbir yerde yok 😔 temmuzda doğum yine kontrol ederim
Meltemanneolsun ozwoman ben de 2 gün önce kayınvalidem alacak yatağı da erken dediler daha temmuz 20 de olacak doğum inşallah. Ona gonderevektim bundan istiyorum diye neyse artık ara ara bakacağım yine de
GizemHamza34 Ariadne rica ederim canım şöyle söyleyim atıyorum o zamanki 3.500₺ lik beşiği 2500₺ almıştım şans 🙈
myangelson Meltemanneolsun bitiyor talep çok var sanırım bende baya beklemiştim doğuma yaklaştıkça stoklara girmeyecek diye moralim bozulmuştu. Sonra bir gün oylesine girdim bir baktım girmiş hemen siparişi verdim 😅 genelde kahverengisi kalıyordu siyahi bitiyordu ama şimdi hepsi bitmiş. Ben siyahını aldım. Aslında tavsiye olarak madre de alınabilir o da iyi bonte ile tek farkı ana kucağı yok madrede. Ben işimi görür diye aldım bonteyi ama ana kucağını kullanamıyoruz hiç bebeğim sevmiyor pek bir de daha 2 ay 20 günlük ama bı 10 güne o ana kucağının içine sığmaz 🥲
Meltemanneolsun myangelson beni de anakucagi detayi çekti bir de biraZ daha büyük digerlerinden titreşim özelliği de varmış pek bir etkisi olacağını sanmıyorum ama bakalım artık olursa olur olmazsa başka bakacağım
myangelson Meltemanneolsun doğru 70×120 boyutu büyük de titreşim özelliği bizde pek işe yaramiyor suanlik 😅😅 müziğini ve donencesini seviyor
Meltemanneolsun myangelson yaa işte ondan istiyorum beeen😔😔 başkası hoşuma gitmiyor. Her gün bakıyorum yok yok eşime kızdım demin o da diyo daha güzelini buluruz o zaman ben de dedim daha güzeli yok ben onu beğenmiştim diye 😂 ama başka hiçbiri içime sinmiyo onun gibi degil