Mavili1480 edebianne O haftalarda kıza benziyor bacak arası boş dediler 13 te erkek olduğunu öğrendim 😊
Nc34 edebianne bana ikili tarana testinde bile kız dediler 17.haftada kendini gösterdi oğlum oluyor doğdu doğacak şuan eli kulağında . Aşırı hayal kırıklığı yaşamıştım o anki şokla o yüzden erken haftada söylenilene itibar etmemeni öneririm
edebianne Nc34 evet ben de bunu yaşamak istemiyorum ama insan da bi ümitlenmiyor değil bakalım yaşayıp görücez 😅
Fffyza23 Bana 12+2 de yorum bile yapamam dedi doktor. Bir şey gözükmüyor çok erken dedi. Herkesin doktoru tahminlerde bulunmuş 😅 Belki de işte böyle sonradan değişiklik olmasın diye tahmin bile yapmadı
Talentedmom edebianne benim değişmedi doktor 12.haftada tahminde bulundu 16.netleşti resim varsa at bakalım
dkjannsbd Elzrm3 neye göre erkeğe benzetti acaba bana da 12 de erkeğe benziyor kemik yapısından dedi değişir mi bilmyrz ☺️
edebianne dkjannsbd ebet yani çok küçükken neye göre benzetiyorlar ben de anlamadım o anda da sormak aklıma gelmedi 😅
ftmdyn22 edebianne bana %100 kız dediler hatta görememişler demekki 🤣23.haftada yanılmışım erkek dedi 😁