edebianne Kızlar 10 haftalıkken kıza benziyor demişti tekrar gidicem önümüzdeki haftalarda sizce bir değişiklik olur mu yaşayan var mı bunu
erikarpuz edebianne ben yaşadım ya 12. haftada kız dedi 16. haftada erkek dedi şimdi 17+5 yoldayım cinsiyetini öğrenmeye gidiyorum 😂
guzelanne01_ edebianne çok erken bir hafta aslında ama bazı doktorlar alanında çok uzaman 4 oğlumda 11 haftadamda önerilen ve ilk kez gittiğim doktor bana %99 erken dedi ve evet oğlum doğdu
edebianne Elmasekeri1 işte tahmin de olsa insan bi umutlanıyor ya sonradan değişirse üzülür müyüm bilemedim
dkjannsbd Elzrm3 neye göre erkeğe benzetti acaba bana da 12 de erkeğe benziyor kemik yapısından dedi değişir mi bilmyrz ☺️
ftmdyn22 edebianne benimde kızdan erkeğe döndü 22.haftaya kadar kızdı 23.haftada kesin erkek dedi ve oğlum oldu şu an ikinciye hamileyim bundada kıza benziyor dedi 19 haftalığım haftaya randevum var haftaya tam belli olur inşallah 🙂↔️
edebianne ftmdyn22 ooo 22.hafta baya geç olmuş cidden net mi görülmüyor da diyorlar anlamıyorum hayır göremiyordan hiç söyleme demi 😅
ftmdyn22 edebianne bana %100 kız dediler hatta görememişler demekki 🤣23.haftada yanılmışım erkek dedi 😁
Burcak61 edebianne 13+1 de kız dediler 14+0 da dün erkek dediler onu geçtim bizimkiler pasta falan kestiler bana prenses annesi diye 🤣🤣🙂
MhysaTheGreat edebianne 10 haftalıkta yorum yapan doktora çok güvenmemek lazım 12de kız dediler 16da erkek olduğu kesindi oğlum oldu