BebegimVeBenn_ EsoMom_ 15+2 oluyoruz,29 mayıs kontrolümüz var. Gebeliğim insan o kadar heyecanlanıyor ki,analık çok başka bişey 😂🌸
Melike_2907 BebegimVeBenn_ ay bende 15+0 şuanda benım kontrolde 28 Mayıs 2. Gebelik sizin yorumu kendi yorumum sandım bı an 🤣🤣
miniminibebek ogretmennn merhaba imom kullanmıştım 11. Haftanın ortalarına kadar sonrasında elenatal 2 ye geçtim
miniminibebek EsoMom_ her hafta başka bi ağrı başka bi korku 😂level atlıyoruz resmen 29+6 olduk 23 Mayıs kontrol günümüz inşallah yüzünü gösterir bal oğluşum daha göremedik
EsoMom_ miniminibebek oooo deseneee zor bi cocukkkk kimse görmesin beni diyor kendine özel olmayı seviyor zorlamayın çocuğu 😀😀😀😀😀
Ahsenmira EsoMom_ tam 29 oldum inşallah on gün sonra göreceğiz artık kemik ağrıları kas ağrıları başladı 🥲
EsoMom_ Ahsenmira Allah yardımcın olsun kız ben bu zamanda bu haldeysem denin haftanda kesin 82 yaşındaki babaaannemden daha cansız öolurum herhalde 😀😀😀
Egegayk EsoMom_ 28+6 Ayın 20’sinde randevu ve inşallah cinsiyeti net öğrenirim bi kız diyorlar bir erkek diyorlar anlamadım gitti ama çoğunluk erkek denildi
Egegayk tugceguler canım fetal ile uğraşma bence ikili test yap allahın izniyle bir sıkıntı olmaz saha sonra detaylı ultrasona girersin fetal dnaya boşu boşuna para verme derim gereksiz
EsoMom_ Asill01 çok fazla su tüket ödem yapmıştır tüp bebek ilaçları su fazla fazla iç ödem atarsın şişkinliğin gider :)
Zehrabas 35+4 olarak söylüyorum 3.trimester çok zorrrr bel ağrısı var doğum korkusu yükleniyor hareket etmek zorlaşıyor nefes almakta güçlük çekiyorsun imdatttttt diyesim geliyor 😂🩷
EsoMom_ Zehrabas korkulacak bişey yok koz doğumdan korkutma kendini :) Özellikle kalçana bıçak gibi saplanma oluyor offffff çok kötü 😀😀
EsoMom_ rahatdur_evladim Hahahahha kız hiç güleceğim yoktu ya 😀😀 ama öyleler hapisler karnımızda kskzkskxks Maşallah kavuşuyorsunuz az kaldı :)
EsoMom_ Tekrardananneolmak insallah :) Ben 6. Haftada mide bulantısından ölüyordum 10. Haftada azaldı 11 de hafiftrn tekrar başlamıştı sende mide bulantısı ne durumda :)
EsoMom_ GirlandBoy_Mom harbimi kız hahahahaha benim eşim kesin dalga gecer şuan bile kalkmaya halim yok panda diyor eşim 😀😀😀
EsoMom_ bebek_29 al işte benim gibi biri daha çıktı geç uyansam da gece erken uykum geliyor gün içinde de uykum geliyor doyamıyorum uykuyaaaaa acaba çok uykusuz bırakıcam sizi anneeeee demek mi istiyor bu sıpalar 😀😀😀😀