Eres26 Busraao ay gelmedi Gidip aldınız mı? Osmangazi portalına üye misiniz ? Orda raporunuz görünüyor mu?
Cilemb Busraao dün ulaştım sizden öncekilerinki çıkmış sizinde 1,2 gün içinde çıkar dediler. Umarım sizin sonuçlarınız güzel çıkmıştır.🙏
Eres26 Cilemb merhaba gelmedi Osmangazi online sistemine kayıt olup ordan baktım bekleniyor yazıyor hala
Eres26 Ebru567- 12 ve üzeri olacak sabah erken gidip sıra alın çarşamba hariç pazartesi de öğleden sonra çalışıyor sadece
Busraao Eres26 hayır üye değilim araya bayram girdi daha gidemedik tabiki eşim Perşembe günü gidip alacak hayırlı güzel haberler alalım inşallah 🙏
Cilemb Eres26 dün Eres26 dün ulaştım çıkmamış hala beklemeye devam edeceğiz doktorum 16 sonuna kadar görsem iyi olur demişti 17+3 oldum umarım bi sorun olmaz. Beklerken geriliyor insan
Eres26 Busraao üye olmak çok kısa sürüyor sistemden bi bakın bence rapor orda görünecek mi çok merak ediyorum :) Adresi esogutiphastaneportali.mergentech.com.tr
Busraao Eres26 denedim ama telefona bir kod gönderiyorlar sanırım o gelmiyor bir türlü bı problem var Heralde
Ozuzun Zdgn sonuç için erken mi gitmek gerekiyor? Uzun sürüyo mu tren bileti alacağım da illa doktor görmesi gerekiyo mu yani sabah erkenden sonuç sırası alsam alıp çıksam oluyo mu yani?
Gzmms erhabalar fetal dna da cinsiyet nerede yazıyor xxy klinefelter xyy jacob sendromu bakılmış erkek mi oluyor yoksa hepsinde mi bakılıyor