merveyagizz Merhaba kızlar. 15 Nisan’da kan vermiştim bugün tam bir ay oldu mesaj gelmedi. Sizlerin sonuçları ne zaman çıktı? O günlerde kan veren var mı birlikte bekleyelim
Eres26 merveyagizz 4 hafta sonra mesaj gelmez ise arayın demişlerdi bize Ama ben 9 mayısta verdim 3 hafta daha bekleyeceğim bayramdan sonraya kalir
Ebru567- merveyagizz merhaba bende eskisehirde oturuyorum kendi isteğimizi gidip genetik bölümünden fenalık dna yaptirabiliyormuyuz en az kaç haftalık olması gerekiyor bebeğin
gizemozel22 Eres26 27 Şubatta vermiştim, 14 Nisan’da sonuç çıkmıştı. Ama benim durumumda bayram girmişti araya. Yine de çok uzun bir süreçti. Sonuçlar temiz bu arada, geç kalmasının onunla bir ilgisi yok
merveyagizz Zdgn gizemozel22 Eres26 Kızlar ben 15inde vermiştim geçen ayın bugün 16dı tam 1 ay sonra mesaj geldi sonucunuz çıkmıştır gelip alınız diye. İnşallah temiz ve güzel sonuçlardır hepimiz için. 1 ayı kesin buluyor demek ki sonuçların çıkması
Zdgn gizemozel22 arkadaşlar ben 25 Nisan da verdim bugün 3 hafta oldu yakınlarda yaptıran Happy Mom arkadaşım 5 haftada çıktığını söyledi sonuçlar için aramamız gerekiyor
Zdgn Zdgn mesaj geliyormuş arayıp öğrenebiliyorsunuz diye biliyorum sizden ricam gittiğiniz de sorar mısınız sonucu hastahaneye gidip almamız şart mı mail veya başka şekilde ulaştırabiliyorlar mı Kütahya da yaşıyorum
merveyagizz Zdgn Aynen öyle biz gittiğimizde sormuştuk siz ya da eşinizin gelmesi gerek demişlerdi. Biz de şehir dışından gideceğiz
Zdgn Sonuçlarımız bir ay sonra çıktı bugün aldık sonucu eşiniz veya siz kimlikle alıyorsunuz doktorda şansımıza oradaydı raporu yorumladı şükür sıkıntı yok cinsiyet ve kan grubu çıkmıyor kâğıtta yazmıyor hocaya sorabilirsiniz onlar biliyormuş biz sormadık
Ozuzun Zdgn sonuç için erken mi gitmek gerekiyor? Uzun sürüyo mu tren bileti alacağım da illa doktor görmesi gerekiyo mu yani sabah erkenden sonuç sırası alsam alıp çıksam oluyo mu yani?
Zdgn Eres26 hayır 25 Nisan‘da verdik 21 Mayıs’ta sonuçlarımız çıkmış fakat biz detaylı ultrason da Eskişehir’de yaptıracağımız için sonuçları almak için detaylı ultrason tarihimizi bekledik Kütahya’da yaşıyoruz
Hllylkc Ebru567- Gidip yaptırabilirsiniz 12 haftalık ve üstünde olmanız gerekiyor daha erken yapmıyor doktor
Eres26 Ebru567- 12 ve üzeri olacak sabah erken gidip sıra alın çarşamba hariç pazartesi de öğleden sonra çalışıyor sadece
Cilemb @Eres26 merhaba bende 8 mayısta vermiştim bugün de aradım fakat ulaşamıyorum sonucunuz çıktı mı sizin bilgi alabildiniz mi acaba
Eres26 Cilemb merhaba gelmedi Osmangazi online sistemine kayıt olup ordan baktım bekleniyor yazıyor hala