ikra17 ozgul__ shahhahaha söylerler anam söylerler ama annem söyleyince bi bildiği vardır dedim terslemedim nede olsa doğumdan sonra anam bakacak 🙏🏻
kurkmantosuzmadonna Neferut bir de biri vardı eşinden şiddet görmüş parkta oturuyorum diyordu herkes karakola git falan buraya yazana kadar diyip en son internetten bulduğu karakol fotoğrafını atmıştı geldim işte bakın diye 😂
Neferut kurkmantosuzmadonna yani bir insan böyle bir platformda yalan söyleyip bununla uğraşacak kadar hayatsız olmamalı diye düşünüyorum😅
a-a-my-h_dmr ozgul__ 2021 de oğluma hamileyken birisi direk dansı için evine direk kurduracaktı öyle bir post açmıştı gerçek miydi kurgu muydu bilmem ama baya bı konusu gecmişti 😅🤭
kubyus ozgul__ bebeğimin beyaz tenli olmasını istiyorum süt peynir vs çok yesem işe yarar mı diye soran olmuştu 😂
ozgul__ keyfimin-kahyasi-misin ay birde şey yapanlar var onu hiç duydunuz mu kızlar bebeğin ilk kakasını saçına sürenler 🥲🥲🥲
keyfimin-kahyasi-misin Neferut he sizsiniz sjsjs 🤣🤣ben ilkinde hepsini tersleyince bunda diyemediler bı emiyomu mevzsu var emmiyo gel sen em diyecem yakında xndjd
ozgul__ keyfimin-kahyasi-misin etkileşim toplamak için çoğu ya yoksa bu kadar cahillik olmaz diye düşünüyorum 😂😂😂😅