ozgul__ Girlmama gerçekten şimdi herkes daha bi ciddi sürekli fotoğraflı postlar gırgır şamata bol kahkaha 😅 önceden saatlerce uygulamada kalıyordum şimdi girip çıkıyorum anam bu ne 😂😂😂😂
Helink ozgul__ ay bir de şey postu bardı eşi çocuk istemiyormuş condomda ki spermi şırıngayla çekip içine koyuyormus tövbe est daha beler okuyacak bu gözler
Girlmama Helink kizzz ejfbjenfirjrjntjrngjjr hatirladim onu utanctan evi sirtladim sey arkadasimin kovasi cocuk iatemiyor siringayla cekiyo demisti bence kendi oyle yapiyordu kdbfjdbfjbrbfnf
nurssmom Helink ahahahahha Buda aşırı iyiymiş ama olay eşinin DNA testi istemesiyle bitebilecek bir durum
ozgul__ Eslem2112 ben artık inanmıyorum ya 😂 ya dikkat çekmek için yapıyorlar çoğu zaman ya da dalga geçmek için 😅
mardine474 Evet ya eskiden daha eğlenceli aktıftı bu grup. Oglumu 2021 de dogordum o zamanlar daha guzeldı. 😏
mardine474 ozgul__ İnsan bag kuruyor gerçekten bazen en yakınına bıle anlatamadığın şeyleri Burda konusuyoruz
Girlmama Civciv_ nasil ya forumda en cok yargi dagitan benim 😂 aslinda gecen sene temmuz ayindan itibaren burdayim ama bu 2. hesabim