AnayimBenAna_ GirlandBoy_Mom bana zor geldi vallahi vardiyeli çalışır gibiler biri gece uyumuyo diğeri sabah 6 da dikiliyo ayağa o kalkınca öbürü uyuyo 😂
GirlandBoy_Mom AnayimBenAna_ neyse bugünlerin tadını çıkarayım son haftalar malum allah yardımcın olsun bacım 🫂 @Burnosunn_annesi kanki sende tek çocuklu son haftaların tadını çıkar sonra başımıza huni takıp gezicez 🤣🤣
Eslem2112 [silindi] bnde iki bebemi uyuttum kocam hasta kendisi soğuk almış ama sanki doğum yapmış gibi yatak döşek 😂😂ama mışıl mışıl uyudu oda ortalık toplandı ayselim evimi süpürüyor 😁bnde kalkıp bir buz kola içerim ama acıktım gibi de
[silindi] Eslem2112 ahshshhshs erkeklerin grip olunca ölümcül hastalığa yakalanmış gibi rollenmeleri… 😂😂 yemekle iç kolanı 🫠
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom ah sorma teyzesi zaten tek bebişimiz anamı ağlatmaya yetiyor 🤣🤣 hayırlısıyla ikinci gelince bakalım nasıl olacak Bir de bizim eşimin iş saatleri nöbetli olunca zor oluyor bakalım şimdiden bize kolaylıklar olsun🥲🥲
GirlandBoy_Mom [silindi] inşallah aşkım temennim güzel geçer doğum ve sonrası sanki hiç doğum yapmamış gibi korkuyorum niye bilmiyorum 🥲
[silindi] AnayimBenAna_ atak yaşıyoruz desem 🥹🥹 uyku yenidoğan dönemine kadar geriledi, sürekli kucak istiyor ve her an çığlık atıyor ahshshhshs bu ne zaman geçiyo buuuu