[silindi] Kızımı uyuttum, mutfağı toparladım, makineler çalışıyor. Kocamı da arkadaşlarıyla görüşmeye gönderdim. Anne saati 🥹🥹 siz neler yapıyorsunuz kıslarrr 🫠
GirlandBoy_Mom [silindi] bulaşıklar yıkandı ,kızçami yatırdım, kocamı işe göndericem ,sonrası da anne saati benimde
danla2711 [silindi] afiyet olsunn🥰 1 haftalık oğlumu emzireceğim uyanmasını bekliyorum sonra güzel bir fincan çay ile anne saati yapacağım 🥰
Smyye1B [silindi] Ortalığı toparlayıp oğlumu uyuttum 💃🏻 Eşim 24 saatte , bende kahvemi içip kurutmada biten çamaşırlari katlayacagim 🥹
AnayimBenAna_ [silindi] bugün hep dışardaydım büyüğü odasına gönderdim küçüğü emzirip uyutucam sonra evi toparlayıp bi kahve yapıcam kendime 🤭
[silindi] danla2711 ayyyyy minnakımmm 🥹 hayırlı olsun kuzum güle güle büyüt 🌸 sana da afiyet olsun şimdiden
Burnosunn_annesi [silindi] afiyet olsun bebeğim🤩ben de robotu çalıştırdım çamaşır bulaşık onlar yerlerine gitti birazdan çalıştıracam şimdilik 2 dakika mola verdim sonra namaz Kur’an okuycam o arada tabi birseyler yemem lazım enerji olsun🤤😂😂
[silindi] Burnosunn_annesi sağol aşkım 🥹 nasip olsa da bir gün birlikte olsa 🥹🥹 Allah kabul etsin canım benimmm 💜💜
kurkmantosuzmadonna [silindi] afiyet olsun bebetomu uyuttum ben de uyumaya çalışacağım sürekli uyanıyor çünkü aşırı yorgunum 🫠
AnayimBenAna_ GirlandBoy_Mom bana zor geldi vallahi vardiyeli çalışır gibiler biri gece uyumuyo diğeri sabah 6 da dikiliyo ayağa o kalkınca öbürü uyuyo 😂