miniksare Kızlar doğumuma sayılı günler kaldı içimden bir türlü atamıyorum korkuyu sancıdan dikişten vs korkmuyorum ama içim çok huzursuz gerginim sakinleştiremiyorum kendimi benim gibi olan var mı aranızda 😢
Nazife86 miniksare Allahim yar ve yardımcın olsun insallah, bol bol dua et, benim 3gebeligim 37gün kaldı bende bile tedirginlik var çok normal ama iyi düşün iyi olsun, Rabbim bir nefeste kurtarsın inan bana herseye değiyor o küçük melek 😇😊
hohomoromu miniksare İyi düşün iyi şeyler olsun canım pskolojik olaraj oyle dusunuysn bol dua et korkma güzel şeyler düşün bebeğini kucağına alacağını onun kıyafetlerine bak kafanı dağıtmaya çalış gecmıyorsa eğer pskolojk destek al bu kısa zaman da rahatlatır seni inşAllah çok iyş geçip atlatacaksın 🙏👍🙌😊😇
miniksare Nazife86 benim ilk doğumum olacak nasipse nedense kafama çok kötü şeyler yerleşmiş işte stresinden uyuyamıyorum.. Allah razı olsun sen de kolayca kurtulursun inşallah☺️
miniksare sevdasevda bazı hamilelere bakıyorum imreniyorum çok pozitifler akıllarına kötü bişey gelmiyor ama ben...
Nazife86 miniksare yok öyle stres falan yapmamaya çalış kendine hayırlısıyla olur hersey inan bana doğum dan sonra bu muymuş diyeceksin... Çok sagol
sevdasevda miniksare aynen 😒 benim ablamda o kadar rahat korkusuzdu ki birde ilk gebeliğiydi 20 dakıka da normal Doğumu gerceklestı hayret ettim imrendım ona ☺️ Belki biz suan korkuyoruz oda cok normal çünkü hiç Birseyden habersiz olacaz bir ilk olacak ama o an Rabbim yardımcımız olacak inşallah 😇
Kleopatra miniksare benimde aylar var ama ödüm kopuyor fakat şöyle düşün eninde sonunda doğacak ve yanında Allah var o zaman sakinleşirsin Allah her zaman yardım eder
miniksare Kleopatra sancı mı korkutuyor seni.. Allah yardımcın olsun benim son aylar başladı başlarda aklıma gelmiyordu hiç böyle şeyler
miniksare sevdasevda ne bileyim işte sanki o an kötü şeyler gelişecek kanama olacak durmayacak vs vs en kötüsünü düşüne düşüne resmen zehir ettim günlerimi kendime resmen tüm güzellikleri sildim attım kafamdan 🤦♀️
sevdasevda miniksare allah yardımcımız olur canım sen yınede bu kadar sıkıntıya sokma içini bak bende çok korkuyorum ama kendımı kötü seylere odaklamıyorum sonunda kızıma kavuşacağımı düşünüp kendimi heyecana bırakıyorum 🥰 sende öyle yap kuzum kötü seyler düşünme
Seymakayaoglu haziranda sezeryanim ama korkuyorum simdide bide izledim sezeryan videosunu allahim nasil olmemisim diyorum cook korkuyorum 😓😓
miniksare Seymakayaoglu keşke izlemeseydin etkilenirsin.. bayılmaktan da korktuğum için normal istiyorum ben herseyden korkuyorum bayılıp ayılamamaktan normal doğumda aynı korkular vesvese yapıyoruz kendimize biraz daa
miniksare sevdasevda inşallah inşallah Rabbim seni de beni de tüm hamileleri bebeklerine sağ salim kavuştursun inşallah ☺️ Doğurana kadar bu korku devam eder sanırım☺️
sevdasevda miniksare amin insallah 😊🥰 tabi devam eder canım sonuçta ilki yaşayacağımız icin korku ve endişe doluyuz ama sonunda ölüm yok ya 😊
Irmakdkm miniksare amin normali kafamdan tamamen sildim erken gelmezse spinal düşünüyorum ama ondanda korkuyorum
miniksare Irmakdkm seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de spinal istemiyorum o an rahat olamam tamamen bayılsam ayılamamaktan korkuyorum normal olsun dedim her an kafam açık olsun şimdi de normalde kanamadan falan hayati durum olursa diye korkuyorum bu korkuların peşine düştükçe asla sonu yok sanırım..
Cigdemilkar Irmakdkm bende spinal yaptim normal dogum korkusu beni benden aliyordu eminim kimse benim kadar abartmiyordur sezeryan gunumu aldim bu seferde sizin gibi Allahim normal dogmasin nolur die dua ediyordum sukur sag salim bitti darisi sizlerin basina olsun saglicakla alin yavrularinizi 🤗