panikprenses ipekmom_ allah muhafaza belki bi sey olmaz diye riske atmamak gerekiyor tabiki iyice arastirmak gerekiyor
Deleted33000 ipekmom_ Allah korusun kız bizde yok öyle yenmez de olurya insan denk gelip yerde sordum
ipekmom_ Deleted33000 çok bilinen bişey değil bende ilk bebeğimden yeni doğum yapınca yemiştim tesadüf internetten araştırınca denk geldim çok şükür ki bişey olmadı ama dikkat etmek lazım
Talentedmom dilekaltindisci öyle bir şey yok kalsiyum açısından çok öneriliyor sadece abartmamak gerekiyor
dilekaltindisci Talentedmom 4 yıl önceki doktorum söylemişti, zaten koskocaa bir tabak yemiştim bir şeyde olmamıştı
gezentianne ipekmom_ Ayy ben yedim kavurup üstüne yogurtla😂yenmemesi gerektiğini bilmiyordum ne zararı varmıs
ipekmom_ gezentianne bizde öyle yeriz ☺️ favizm diye bi hastalığa sebep olabiliyormuş ama herkesin yorumu farklı 😄 doktora danışmak lazım
Talentedmom ipekmom_ kayınvalidem yapıyo enginarı haşlıyor sonra içine kıymalı harç yapıyor karnıyaırk içi gibi düşün baklayı haşlıyor biraz çok değil kabuğunu çıkarıyor üzeirne koyuyor dereotu doğruyor çok lezzetli oluyor