ipekmom_ Kv yemeğe geldim bakla yapmış severim normalde ama tehlikeli bi sebze emzirme döneminde yenmiyor bebek ve çocuklara verilmiyor ama gebelikte bi tehlikesi varmı bilgisi olan varmı? İnternette pek bişey bulamadım
Phyloo ipekmom_ doktora sorun bu arada emzirme döneminde yenen şeyler çocuğa gecmez sütten gecme durumu yok
yigitinannesiiiii ipekmom_ bakla dediğiniz şey fasulye mi? Şayet faaulye ise sağlık ocağındaki ebe bana haftada öğünlerine nohut ve fasulyeyi ekle bebeğin gelişimine faydası olur demişti ki ben hiç düşünmeden kaç kere yedim ilk defa sizden duyuyorum yenmediğini
dilekaltindisci Gebelikte yenilmemesi gerekiyormus, ilk gebeliğimde koca bir tabak yemistim ama cok sukur bir sey olmamisti, siz yinede yemeyin, ya da doktorunuz hemen cevap veriyorsa ona sorun
Talentedmom dilekaltindisci öyle bir şey yok kalsiyum açısından çok öneriliyor sadece abartmamak gerekiyor
Phyloo ipekmom_ ben sordum sorun olmaz demişti yinede bi danışın ama süt geçmesi diye bişey yok çok ünlü bi doktor diyor bunu instagramda ve bir çok doktordan da duydum
panikprenses ipekmom_ ay ilk defa duyuyorum cokta severim iyi ki mevsimi degilmiste tuketmemisim yoksa baya bi yerdim 😰
ipekmom_ Phyloo suan emzirme durumum yok zaten ama sormakta fayda var yinede teşekkürler bilgilendirmeniz için ☺️
Htcilbay ipekmom_ Vala bn bir tabak dolusu yedim hemde hamileligimjn baslariydi sen yinede doktoruna sor oyle ye kuzum.
ipekmom_ panikprenses çocuklarada belirli bir yaşa kadar önerilmiyorr bilginiz olsun dikkatli olmak lazım, belki hiçbişey olmaz ama insan endişeleniyor ister istemez
ipekmom_ yigitinannesiiiii fasülye değil canım taze fasülyeye benziyor tipi ama normal fasülyeden farklı
Htcilbay yigitinannesiiiii fasulye değil cnm bizim taraflarda hatta eşek baklasi derler. Normalde çok sağlıklı bir yiyecek hamilelikte aşırı tüketim olmadığı sürece hiç bir yemek yiyecek zararlı değildir. Maydanozu yemeyin derler ama Bn salataya yada öyle ekmek arası katıp yemisligim vardır. Çok şükür birsey olmadı.
gezentianne ipekmom_ Ayy ben yedim kavurup üstüne yogurtla😂yenmemesi gerektiğini bilmiyordum ne zararı varmıs
panikprenses ipekmom_ allah muhafaza belki bi sey olmaz diye riske atmamak gerekiyor tabiki iyice arastirmak gerekiyor