ogretmennn GezenTavuk_2 amin inşallah ama yemin ederim inanamıyorum hala yalancı mı diye korkuyorum çünkü hiç pozitifi görmedim ben hayatımda allahım doğrudur sağlıklıdır inşallah darısı isteyen herkesin başına inşallah kurban olduğum mevlam
GezenTavuk_2 ogretmennn Dogrudur bebeğim benim anlayabiliyorum senin o heyecan hüzün bütün duygularını bir anda yaşamanı çok amin kuzum bende bu ay ikinci için devam ediyorum inşallah bende senin gibi bu ay pozitif görürüm .
Esmakeskin ogretmennn bu testte çok belli beklemeni gerektirecek bir şey yok git kan ver bence rahatlarsın . Stres yapma artık rahat ol ❤️
Dry07_ ogretmennn hayırlı olsun canım düğün ne zaman 😂😂 bağırıyor kız ben burdayım diye daha ne yapsın 🌸🌸❤️
ogretmennn Zynbnur vermedim reglim 4 gün gecikmişti eşimin gelmesini bekliyorum gelsin gideceğim inşallah ona sürpriz yapmayı düşünüyorum 💖💖💖💖
Minik_04 ogretmennn kiz bu nasil yanlış olsun cok guzel bi pozitif sonuc goruyorum ben sağlıkla gelsin bebeğiniz🤍🌸
Eslem2112 ogretmennn ben. Sende hissetmiştim cnm postta karşılaşmıştık ve hamilesin kesin sağlıkla gelsin inşalllah 😍❤️😁🥰çok mutlu oldum bilemezsin