Borttee Gamzeince evet canım en son öyleydi ama benim dogummum yakın 37.haftadayim yazarım burdan ne kadar ödedik
Gamzeince Borttee aiyy🥰 Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim canım benim😍 asker eşi olduğun için indirimli hali dimi 35 bin
Barlasmomyy Mrym54 kiloyla alakası yok küvöze girmesinin 2900 kilo doğmasına rağmen solunum sıkıntısı olduğu için bebeğim küvöze girdi.3 gün oldu doğum yapalı bunlara canınızı sıkmayın girse dahi siz toparlanana kadar bebeğiniz de toparlanır
Gamzeince İsteseydiniz keşke çünkü fazla ücret çıkardıkları için tüketici hakem heyetine şikayet edip fazla alınan ücret iade edilebiliyor bilgin olsun canım
Borttee Gamzeince istedi eşim ama vermediler canım sen olursa.bastan konuşun ben acil.oldugundan birden tansiyon yüzünden hayati risk tasidik bebekle eşimde ugrasmadi çok
Gamzeince Borttee anladım canım geçmiş olsun ben yaşamda takipliyim Atilla beyde muhtemelen orda doğum yaparım
Borttee Gamzeince Allah sağ salim kavustursun canım sağ salim bebeğine kavus görüşelim.kendimize gelince