Mrym54 Kizlar bemde eleniyorum normalde 36+5 im ama bebek iki hafta gerideymis sabah alcaklar sezeryanla kilosu 2330 grlarda kuvoze girer mi acaba
MinikBrokoli Mrym54 kuvöze gitmez inşallah 🙏🏻 ama girdiğinde de çok kötü düşünmeyin , benim ki 11 gün kaldı kuvözde çok şükür iyi baktılar ilgilendiler. Çıkana kadar iyice toparladım ben… İyi düşünün iyi şeyler olsun inşallah 🙏🏻
MervEslinArden Mrym54 36+4 te doğum oldu kilosu biraz öndeydi solunumda sıkıntı olmadığı sürece küveze almıyorlar
bebegimibekliyorum__ Mrym54 bende çok korkuyorum haftamız günümüz aynı protein kaçağından dolayı benimki de yarın belli olacak alınıp alınmayacağı 😕 inşallah bebişlerimiz küvöze girmez canım
Barlasmomyy Mrym54 kiloyla alakası yok küvöze girmesinin 2900 kilo doğmasına rağmen solunum sıkıntısı olduğu için bebeğim küvöze girdi.3 gün oldu doğum yapalı bunlara canınızı sıkmayın girse dahi siz toparlanana kadar bebeğiniz de toparlanır
Borttee bebegimibekliyorum__ canım benimde aynı hafta biliyosun zaten tansiyon 14.9 çıkıyor alfamet verdi düşmedi 3 tane içiyorum günde .protein yok idrarda dün gece çatı muayanesi yapıldı .açılma yok nst sancılar var hafif eğer düşmezse doğuma alinicam sezeryan olucak.riske atamam dedi tansiyondan dedi .her saat yazıyoruz tansiyonu evde takipteyim
Borttee bebegimibekliyorum__ Allah yardım etsin canım benim inşallah bebeğine kavusacaksin sağlıkla bebeğine dua ediyorum 🙏
Gamzeince Borttee merhaba star medica da doğum yapıcaksınız galiba doğum fiyatı nedir bilginiz varmı ?
Gamzeince Borttee eşim asker seninde asker sanırım postta görmüştüm :) askeri personel indirimi oluyor sanırım star medicada indirimli hali mi 35 bindi canım
Borttee Gamzeince evet canım en son öyleydi ama benim dogummum yakın 37.haftadayim yazarım burdan ne kadar ödedik