Dmles Bugün benimde kontrolüm vardı 7+4 üm bebek görünmedi, kese ve yolksac var dedi ama bebek yok henüz deyip 2 hafta sonraya randevu verdi, kalp atışını da bebeği görmeden dinleyemeyiz dedi.. çok canım sıkıldı…
Sema1643 Hanımlar ben de 7 haftalıkken gittim kese var bebek yok dedi yarın başka bir doktora git makine kaynaklı olabilir dedi bayram üstüydü ben de bekledim ondan iki hafta sonra falan gittim hastaneye ve 8 haftalık olmuş bebek yani benim de geç döllenme olmuş ben de o dönem hiç takmamaya çalıştım kafanı ful dağıtmaya bak stres oldukça baş etmek zorlaşıyor kalbinizi ferah tutun Allah gönlünüze göre versin
mardine474 ikibebelianne-M yorumlarınız içime su serpti Allah razı olsun 🥰 benımde basıma ılk defa oyle bırsey gelıyor zaten dedı doktorum gec yumurtladın buyuk ihtimal gec döllenme
mardine474 Beklıcez 2 hafta sonra gel dedı beklıyorum acaba bayram dan sonraya mı kalsam daha net olur ama duramam ki😅
mardine474 Bnlady masaallah ne guzel darısı bana ınsallah 🥰 malesef Baska doktora gidemem cubku randevu bulamıyorum ful dolu
eveline mardine474 betanız kaç peki? Bende de aynı durum oldu ama yolk kesesi de yoktu ve beta olması gerektiği gibi artış göstermedi. Sizin beta artışınız normalse sıkıntı yoktur bence
eveline mardine474 bana da sizin gibi 2 hafta sonra gel dedi gittim yine kan verdim beta istendiği gibi artmamıştı, ultrasonla da baktı sadece kese oluşmuş, başka doktora da gittim aynısını söyledi boş gebelikti kürtaj oldum. İnşallah sizinki böyle olmaz sağlıklı bir gebelik oluşur 🙏🏻