Mrvsmt2502 deletedmom43191 benim ilkte suni sancılıydı 5 saatte doüum oldu ama bn çok hissetmiyordum son yarım saati zordu
deletedmom43191 Mrvsmt2502 anladım bana 9 da suni takıldı 1 veya 2 de sancılar başladı 4 de doğum oldu kesi ve dikiste olmamıştı ebe el bile degdirmedi çok basit dogumdu
deletedmom43191 Mrvsmt2502 benim ilk dogumda kesi dikiş oldu onda ikinmak nedir bilmedim tamamen tecrubesizlik zarar verdi 2 ve 3 de kesi dikiş bisey olmadı bende
Mrvsmt2502 deletedmom43191 ne güzel toparlanmasıda kolay olmuştur. Sağlıkla mutlulukla büyüsünler inşallah
deletedmom43191 Mrvsmt2502 amin inşallah normal doğumda toparlanma diye bisey yok ki hersey bebek çıkana kadar bebek çıktı mı normal.halindesin
Mrvsmt2502 deletedmom43191 benim ilk doğumum çok kötüydü hastaneden kaynaklı karnıma bastırdılar dikişleri çok kötü attılar yürüyemiyordum bile. İkincide önde bi çocuk olunca mecbur erken ayaklandım
Edaliii Mrvsmt2502 teşekkür ederim. İkinci gebeliğim normal bekliyorum acaba aynı haftalarda mı doğar diye merak ediyorum :)
Edaliii deletedmom43191 sizin ikinci üçüncü gecikmiş ilkine göre 🥲 bende ikinci gebeliğim sona yaklaşıyorum sayılır acaba aynı haftalarda doğar mı diye merak ediyorum
Edaliii BsrVrl16 benimde su ve nişan gelmişti 37+5 sabahı doğdu kızım. Şimdi 2. Kızıma hamileyim acaba aynı haftalarda mı doğar diye merakımdan sordum ☺️
BsrVrl16 Edaliii her gebelik farklı ilerliyor İnşallah senin ve bebeğin için hayırlısı olur sağlıkla kucağına alirsin canım
1994ozg Edaliii 38 erkek 37 kız , bir şey yapmadım ama ikisinde de hareketliydim özellikle son ay yerimde durmadım gezdim tozdum
Turuncukelebek Edaliii ikiside erkek ama bende şeker vardı sanırım ondan oluyor galiba şimdi 3.cüye hamileyim
Ayslyns İlki 37+4 de kendi sancımla 34 saat sancı çektim 2. İse 40+6 da suni sancı alarak 6 saate felan doğdu ilk doğumum sancı çok uzun süre çektim beni yordu ikinci ise suni sancı olduğu için son 2 saat çok zordu